CREED RECORDS SHOWCASE sa Max d’Funkom ovog petka u Zavodu

 

CREED RECORDS je izdavačka kuća stacionirana u Beogradu sa ciljem da kroz svoja autentična izdanja i performanse promoviše kulturu elektronske muzike. CREED RECORDS sa ponosom predstavlja još jedan CREED ASYLUM događaj.

Šta se desi kad basista i DJ podele binu? U Maxovim DJ setovima može se čuti snažan uticaj unutrašnjeg basiste – kroz fank vibracije, soul vokale i gravitiranje ka zvuku elektronske muzike koja zvuči što manje elektronski. Na njega su uticali sa mnogih strana, od francuskog haus zvuka, Čikaških jackin’ i geto fank producenata pa do bendova kao što su Jamiroquai i Parliament, sa bitovima koji šetaju od prljavog geto brejkbita do modernog hausa. Kad ne putuje planetom sa bas gitarom u rukama, Max se može naći okupiran za DJ pultom nekog obližnjeg kluba, dok iz zvučnika izlazi dobra muzika za odabrani krug ljudi.. muzika ne mora biti nova, ne mora biti u trendu ni popularna, samo mora biti kvalitetna i prepuna fanka.

Trenutno drži mesto jednog od resident DJeva novosadskog bara Imperija, a u prošlosti mogao je biti viđen u klubovima Compressor, Paradiso, Gusari (gde je bio resident dve sezone) i drugima. Njegov potpis stoji na više izdanja Creed Records-a, kao remikser koji polako gradi svoj zvuk.

Za vise informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor