Crvenka calling!!! Subota, 6. Avgust 2016!

 

Ove sezone imali smo priliku da ugostimo neka od sjajnih imena kao što su Bruno PronsatoMarcelo CuraPetar CvetkovicShoxysomeone elsedelay aka Marton Pinter i mnoge druge domaće artiste.

Prve subote u avgustu spremamo još jedan open-air party, a u goste nam stiže ozbiljno ime sa Budimpeštanske underground scene, u pitanju je Andras TothCMOK ekipa Vas poziva da dođete i provedete nezaboravan vikend sa nama!

Andras Toth / AkkultLittle Helpers, Alphahouse

Nije tako jednostavno definisati Andrašov osnovni muzički koncept, ali kada bih mogli to da uradimo on bi grubo bio usidren između finog soulful techna i moderne klasične muzike. Veštine jednog od heroja čuvene američke izdavačke kuće Alphahouse dokazane su u velikim evropskim klubovima kao što su Rex Club Official Fan Page (Pariz), ARMA17 (Moskva),katerholzig (Berlin). 24tog Jula nastupio je u čuvenom Londonskom klubu fabriclondon. Prethodnih godina publiku je oduševljavao impresivnim live nastupima, ekspresionističkim improvizacijama sa klavirom pa i vinil only dj setovima. Andrašov poslednji projekat je duo sa Dorom, sestrom violinistkinjom. Izdavao je ploče za Butane-ov Alphahouse od 2010 godine, a takođe sarađuje sa poznatom Berlinskom izdavačkom kućom Little Helpers koju drže someone else & Butane.

— 
Avatar photo

Autor: Igor