Čuveni Luciano i “Cadenza” se pridružuju DJ velikanima na Sonus festivalu

Švajcarac Luciano, jedan od najvećih producenata i DJ-eva današnjice, priključiće se ranije najavljenim velikanima techno muzike Riccardo Villalobos-u, Seth Troxler-u, Loco Dice-u, Sneak-u, Guti-ju i Chris Liebing-u na festivalu Sonus, koji će se od 21. do 25. avgusta održati na egzotičnom ostrvu Pagu u Hrvatskoj. Cena karte za kupce iz Srbije je 45 evra

Dugogodišnji rezident klubova Pacha i Ushuaia na Ibizi, Luciano, odlučio je da upravo na Sonus festivalu proslavi 10 godina postojanja svoje čuvene etikete “Cadenza” i tim povodom okupio je gotovo celu ekipu koju čine i Mirko Loko, Ernesto Ferreyra, Alex Picone i Dani Casarano.

Sonus festival će se održati od 21. do 25. avgusta u klubovima Papaya i Kalypso na plaži Zrće na ostrvu Pagu u Hrvatskoj. U pet dana i četiri noći goste će, osim kvalitenog techno i house zvuka, čekati i niz afterparty-ja i boat party-ja. 

Gosti festivala iz Srbije, ali i celog Ex Yu regiona, ulaznice mogu kupiti po specijalnoj ceni od 45 evra. U tu cenu su uračunate četvorodnevne karte, koja podrazumevaju više after i pre partija na ovom egzotičnom ostrvu. Karte se mogu kupiti putem Eventim prodajnih mesta, kao i putem Eventim online shopa www.eventim.rs.

Sve ostale informacije dostupne su na “Fejsbuk” stranici i zvaničnom sajtu festivala.

http://www.sonus-festival.com
https://www.facebook.com/sonusfestival
https://www.facebook.com/insoundwetrust

Avatar photo

Autor: Igor