Čuveni Moguai oduševio posetioce Maximusa svojim energičnim setom

 

Pozicioniran kao jedan od najvećih producenata svoje generacije, proteklog četvrtka  uvid u majstorstvo za DJ pultom pružio je čuveni Moguai.

Na binu je izašao u 1 sat i 30 minuta posle ponoći i odmah oduševio sve prisutne svojim setom, uspostavivši lepu koncekciju sa publikom prefinjenim miksom tech house – a, techna, electra. DJ koji je radio sa vinylima, CD – ovima, pa sve do sopstvenih radio emisija vratio se, kako kaže, na normalne DJ setove. Njegova muzika je “miks svega”, a njegov stil naziva “entertainment techno”.

Moguai je nastupao na Ultra Europe festivalu u Splitu i , kako kaže, sviđa mu se ovo podneblje i dance kultura Balkana.

Njegova traka mammoth“ jedna je od najuticajnih u svetu elektronske muzike. Njeno mesto već preti da zauzme „Portland“ koju je premijerno predstavio na najprestižnijem nemačkom festivalu elektronskog zvuka Nature One.

Domaću podršku za party u Maximusu pružili su DJ Nigel i Mr. Jools. Warm up za hedlajnera žurke započeo je Nigel, nastavljajući b2b sa Mr. Joolsom. Zajedničkim snagama napravili su sjajnu atmosferu za zvijezdu večeri. U završnisi večeri nastupio je Mr. Jools i svojim energičnim setom držao clubbere na dance podijumu čuvene arene diskoteke Maximus do zore.

Ovo je bilo još jedno zagrevanje za Refresh festival i hedlajnere koji nas očekuju na Main Stage – u: Chris Liebing Miss Kittin i Derrick Carter.

Sledeća žurka zakazana je za utorak, 11. avgust. Za DJ pultom čuveni Bizzare Contract. Dođite u Maximus. Zajedno se refamo za Refresh.

Avatar photo

Autor: Igor