Da li će u Milanu biti oboren svetski rekord u trajanju DJ seta?

 Da li će u Milanu biti oboren svetski rekord u trajanju DJ seta?

Izgleda da ćemo dobiti novog rekordera u trajanju DJ seta u Italiji.

Nedavno su postavljena ograničenja za gradove u Evropi, uključujući Milano, gde je smešten The Temple of Lost Future, posle globalnog izbijanja koronavirusa ili COVID-19.

Trenutno u The Temple umetničkoj koloniji živi nekoliko DJ-eva koji su se udružili kako bi probali i oborili svetski rekord od 240 sati DJ-inga, i pokušavaju postaviti novi od 340 sati.

Oni će takođe razgovarati o virusu i kako je on uticao na članove elektronske muzičke zajednice.

Najavljujući događaj putem Facebooka, organizatori su napisali: “Tokom DJ seta, italijanski i svetski umetnici, promoteri kulturnih centara i klubova iz celog sveta uključiće se  telefonom i govoriti kako je ovaj virus radikalno promenio profesionalni život svakoga.

Neki od umetnika koji će se uživo uključiti su Enrico Sangiuliano, Lele Sacchi, Nerone, Neill Landstrumm i Fabrizio Rat, kao i promoteri gradova kao što su Berlin, Pariz, Amsterdam, London, Shanghai, Hong Kong, Sao Paolo, Miami, Minsk, Rim, Napulj, Bolonja i Bari.

Takođe su dodali da će, ako trenutni rekord bude oboren, novi će biti posvećen “italijanskom zdravstvenom i medicinskom osoblju koje ovih dana spašava hiljade života izdržavajući najveće fizičke i profesionalne napore“.

Saznajte više o ovom projektu na ovom linku.

Avatar photo

Autor: Igor