Da li je to najiščekivaniji buking 2024. godine potvrdjen?! 

 Da li je to najiščekivaniji buking 2024. godine potvrdjen?! 

Ozbiljno smo se zapalili ovog vikenda jer je nezaustavljiva Sara Landry na svom sajtu objavila, pa ubrzo skinula da stiže na ovogodišnje izdanje Exit Festivala i donosi svoj neumoljivi hard-techno zvuk u Novi Sad!

Brzinom svetlosti se prenosila informacija među klaberima da Sara dolazi na Petrovaradinsku tvrđavu, kako je stajalo njenom zvaničnom sajtu (Tour Dates — Sara Landry), pa smo odmah pitali Exitovce šta se dešava. Međutim, njihova ekipa ostavila nas je bez odgovora ali sa hintom – budite budni, stiže OGROMNA objava!

Onlyclubbing telegram grupa koja broji skoro 2000 fanova je gorela u petak poslepodne kada su njeni ljubitelji videli na sajtu i brzo podelili sa ostatkom grupe. Gde vrti, na Dance Areni ili OnlyClubbing ekipi omiljenoj NSNS bini? Koji dan? Da li je možda baš njen nastup iznenađenje koje se sprema za nulti dan na Main-u?

Mislimo da ne postoji ljubitelj hard techno zvuka koji nam proteklih dve godine nije poslao bar po jednu poruku u naš inbox instagram sa pitanjem – Kada će Sara Landry konačno doći u Srbiju? Potencijalno, možda baš ovog jula! 

Ova mlada devojka iz Teksasa je osvojila ceo svet svojim neumoljivom setovima koji hardcore techno fanove ne ostavlja ravnodušnim, a najveće priznanje je dobila ove godine kada je najavljeno da će puštati na MAIN STAGE-u Tomorrowland festivala i biće prvi ikada HARD-TECHNO DJ koji je nastupio na najvećem stage-u ovog belgijskog festivala, koji ove godine slavi svoj dvadeseti rođendan. 

Njen uspon na techno sceni kreće 2021. godine sa izdanjem „Skate”, na čuvenom lejblu „RAW”, koji je polako uzdiže među velikane kao što su Perc, 999999999, I Hate Models, Amelie Lens, Nico Moreno, VTSS, SPFDJ, Shlømo, Cera Khin, DYEN, Adam Beyer, i drugi. Ova traka ima već skoro milion pregleda, a njena traka „Legacy” je otišla viralno na TIK-TOK zajednici i ne postoji rejver koji nije video i lajkovao taj video koji broji već sada milione pregleda, a pored toga mnogi klaberi su upravo svoje kreativne klipove kako djuskaju snimali uz tu traku.

Sara je i vlasnik svog lejbla „HEKATE”, na kojem promoviše svoj neprikosloveni industrijski hard techno zvuk koji već za par godina postaje jako uticajan u ovom svetu elektronske muzike. 

Ono što je Saru najviše vinulo u nebesa je njena nezaustavilja i neumoljiva energija koju bukvalno daje svojim fanovima tokom svakog svog seta kao i njene neverovatne veštine miksovanja. Njen Boiler Room set sa Teletech Festivala 2023. ima već 4.3 MILIONA PREGLEDA i on će vam najbolje dočarati koliko voli ono što radi i šta nam to možda donosi na ovogodišnje izdanje Exit Festivala! 

Ako jedna od najtraženih hard-techno zvezda zaista stiže u Srbiju verujemo da će njen set biti nešto što će se dugo pamtiti. Od ekipe Exit Festivala za sada nismo dobili nikakav komentar što se tiče ovog gostovanja i njene objave da stiže u Novi Sad osim da se sprema ogromna objava ovih dana, u kojoj se nadamo Sarinom imenu. 

Gde vrti, na Dance Areni ili mnogim našim fanovima omiljenoj NSNS bini? Koji dan? Da li je možda baš njen nastup iznenađenje koje se sprema za nulti dan na Main-u?

Jedino što znamo zasigurno je – Saro, mi smo spremni! 

Avatar photo

Autor: Igor