Da li si dobar, loš ili žao? Izbor je tvoj! Dvanaesti po redu Go2 Halloween maskenbal

 

Dvanaesti po redu Go2 Halloween maskenbal održaće se u četvrtak, 31. oktobra u jednom od najboljih evropskih underground klubova – Drugstore.

Go2 Halloween već više od decenije zasluženo ima reputaciju najveće žurke povodom Noći veštica na ovim prostorima! Jedanaest godina zaredom hiljade kostimiranih kreativaca okuplja se sa željom da stave (ili skinu) svoje maske premijerno na Halloween događaju. 

Ono po čemu je Go2 Halloween prepoznatljiv, a za mnoge i nezaobilazan, jeste to što na autentičan način predstavlja viziju određene teme, uz sjajan izbor izvođača i upečatljivu scenografiju. Tema ove Noći veštica je Dobar.Loš.Zao. pa te pozivamo da nam otkriješ ko si ti zaista.

Ove godine lineup sastavljen je od trenutno jako traženih imena domaće DJ scene! Danijel Čehranov i Vuk Vukosavljević podeliće pult sa grčkim DJ-em i producentom, Anjel-om.

Da li si dobar, loš ili žao? Izbor je tvoj!

Izazivamo te da nam pokažeš svoje “pravo lice” i da sa nama 31. oktobra budeš deo jedne zastrašujuće večeri! Cena karte u pretprodaji iznosi 700 RSD. Svoje ulaznice možete nabaviti na svim Tickets.rs, Gigs Tix i DD Tickets prodajnim mestima ili online. 

Za više informacija i aktuelnosti o događaju pratite Go2 Halloween stranicu, kao i zvanični događaj

 

Avatar photo

Autor: Igor