Da li ste obezbedili svoje mesto na putovanju snova?

 

U subotu, 13. decembra, u Beogradu se održava još jedan sjajan događaj Elektronske Dance Muzike (EDM). Banging presents: United We Dream powered by Jägermeister je još jedan muzički i scenski spektakl koji će se održati u Mikser House-u.

Karata je ostalo još malo, požurite i obezbedite sebi mesto na dešavanju koje će pomeriti granice beogradskog noćnog života i pokazati da Beograd i Srbija mogu biti u rangu sa svetom. Ono što vas očekuje jesu najkvalitetniji sprski EDM izvođači, fenomenalna scenografija i light show, mnoštvo propratnih zanimljivosti i iznenađenja i vrhunski provod!

United We Dream je događaj za one koji žele da iskuse neverovatnu pozitivnu energiju, ljubav i prijateljstvo koje pruža samo Belgrade Banging porodica. Sa vizijom da ujedini najbolje domaće EDM izvođače i da pokaže da Srbija ima velike zvezde u usponu, Belgrade Banging predstavlja 6 izvođača koji će ispuniti vaše najveće EDM snove: Tom Gepard, Cavin Viviano, Erick Kasell, Rosske, Oakich i Matalive.

Ono što je specifično za muzički program ovog dešavanja jeste to da će ovi sjajni momci nastupati zajedno, odnosno “back-to-back”. United We Dream će otvoriti Oakich i Matalive, nakon kojih će kao headline nastupiti Tom Gepard i Cavin Viviano. Zatim će do ranih jutarnjih časova nastupati Rosske i Erick Kasell.

Ovi sjajni momci biće zaduženi za najbolju atmosferu i fenomenalan provod koji će se desiti u subotu u Savamali!

Cena karte će poskupeti na ulazu! Karte možete rezervisati na 065/BANGING, odnosno 065/2264464i preuzeti svakog dana u Mikseru od 12-20h. Cena karte je simboličnih 400 dinara.

Ono što nam Belgrade Banging obećava jeste spektakl za pamćenje!

Avatar photo

Autor: Igor