Daft Punk dokumentarac dobio datum izdavanja!

 

Guy i Thomas dva su velika muzičara skrivena iza sjajno uradjenih kaciga, pojave koje izazivaju poštovanje i nekontrolisane napade plesa kada se nadju iza DJ pulta.

 
Dva vrhunska francuska muzičara, vešto prikrivena maskama koje skrivaju ljudskost dok deru elektroniski beat, sjedinili su se kao tvorci nekih od najvećih dance himni podijuma ikada pod imenom Daft Punk. Pa samo probajte reći da niste nikada negde u mraku zatvorili oči i zapevušili jedan Around the World”.

alt

 
O filmu koji će u video mediju predstaviti deceniju prisutnosti na globalnoj sceni i zavidnu karijernu putanju šuška se već dugo i napokon je određen i datum objave.
 
Naziva Daft Punk Unchained, dokumantarac će biti izdat na BBC-ju i emitovan na Canal programu 24. juna. U 80 minuta moći ćete čuti intervjue sa samim muškarcima koji se kriju ispod kacige kao i razgovore sa onima s kojim su tokom godina sarađivali. Moći ćete takođe videti delova nastupa s Coachelle, kreativni proces iza nastanka kaciga i poslušati rasprave i misli na temu do sada izdanih albuma.
 
Kako su poznati po tome da posebnu pažnju posvećuju vizualnom aspektu svojih nastupa ne sumnjamo da će stručnim odabirom saradnika za ovaj veliki projekt zadovoljiti i najzahtevnije očne jabučice. 
 
Do izlaska dokumentarnog filma ostavljamo vas s komadićem bogatog opusa. Enjoy!
 

IZVOR: Klubska Scena

Avatar photo

Autor: Igor