Dakissa za onlyclubbing: Očekujte odličnu žurku i zagarantovano dobar provod uz kvalitetnu muziku i ljude!

 Dakissa za onlyclubbing: Očekujte odličnu žurku i zagarantovano dobar provod uz kvalitetnu muziku i ljude!

Bliži nam se prvi Let’s Mix It Showcase na kojem će nastupiti mlade DJ zvezde ovog takmičenja u kultnoj Barutani ove subote 21. avgusta! Mi smo uspeli da popričamo sa pobednikom drugog po redu Let’s Mix It takmičenja Danilom Grubišićem i da nam da zaista neke sjajne odgovore, a takodje smo pitali i Minu, Lannu i Baku šta oni očekuju od prvog Let’s Mix It Showcase-a.

Ćao Danilo, za početak čestitke na pobedi i svaka čast za oba nastupa kao i za set koji si poslao za prijavu. Kakav je osećaj biti pobednik? Da li si kad pomislio da ti možeš da pobediš? 
Dakissa: Ćao, ljudi. Hvala vam puno i drago mi je da su vam se svideli moji setovi. Osećaj je fantastičan i neopisiv. Ni jednog momenta dok je trajalo takmičenje nisam mislio da ću pobediti jer sam bio svestan konkurencije ali sam se ipak nadao dobrom plasmanu. Najbitnije mi je bilo da dospem do polufinala i da dokažem svoje veštine miksanja uživo.

Kako je pala odluka da se prijaviš uopšte na LetsMixit takmičenje i šta si mislio dokle možeš da doguraš u ovom takmičenju?
Dakissa: Odluka je pala tako što sam saznao prošle godine za Let’s Mix It i spremao sam se za ovogodišnje takmičenje.  Bio sam svestan koliko moraš da se potrudiš da bi dogurao do polufinala i jednostavno sam bio odgovoran i spreman da idem do kraja.

Po tebi koji učesnik polufinala je bio baš dobar i čiji set ti je bio baš super? Možeš i više njih da nabrojiš…..
Dakissa: Po meni je dosta dobar set zavrteo “ The + “ . Pokazao je raznolikost u setu i zavrteo je kvalitetne trake koje su mi se svidele.

Veliki si fan i poštovalac house zvuka? Jel to što najviše voliš ili se još tražiš po pitanju muzičkog pravca? 
Dakissa: Tako je, obožavam House muziku da slušam u koje god doba dana ili noći. Jednostavno ima taj drive koji gotivim. Mislim, da sam se pronašao po pitanju muzičkog pravca i na meni je trenutno preostalo da ekperimentišem i konstantno pronalazim novu muziku koja će me podići na sledeći nivo. 


Ti nam dolaziš iz Zrenjanina? Kakva je scena tamo…..?
Dakissa: Nemamo ni pijaću vodu a kamoli scenu, haha. Zrenjanin je kao što je Cane iz Partibrejkersa rekao „Grad večite nedelje“.

Puštao si već u Barutani, Halfu, Lovefestu, a puštaćeš i na Vibe Festivalu? Da li si zamišljao da će tako brzo da dodju tako veliki nastupi? 
Dakissa: Tako je. Nisam uopste zamišljao. Sve se brzo izdešavalo i mislim da sam i dalje u procesu dolaska u realnost. 

Ko je Danilo Grubišić? Šta nam radi u u slobodno vreme i čime se bavi?
Dakissa: Danilo Grubišić bas i nema slobodnog vremena, haha. Radi u Britanskoj firmi koja ima središte u Zrenjaninu. U slobodno vreme se bavi sportom, muzikom i dosta vremena provodi sa svojim psom. Takođe, gotivi da se fotka i da pronalazi garderobu po second-hand radnjama.


Gde vidiš sebe za pet godina?
Dakissa: Trenutno ne razmisljam puno o budućnosti. Volim da stvari teku kako sadašnjost odluči. Jedini plan mi je da provedem neko vreme u Beogradu, da izgradim sebe kao artista i da doprinesem našoj sceni svežinu.

Prvi Let’s Mix It Showcase je ove subote u Barutani…. Puštaš zajedno sa Lannom, Minom Poznanović i Bakom…. Šta možemo da očekujemo? Da li se družite privatno ovako ili čujete? 
Dakissa: Da, prvi Let’s Mix It Showcase je ove subote u kultnoj Barutani sa dobrim kolegama. Verujem da će biti odlična žurka i zagarantovano dobar provod uz kvalitetnu muziku i ljude. Privatno se ne družimo jer je svako stacioniran u drugom gradu, ali bitno je da se čujemo redovno i pripremamo za subotu. 

Za kraj šta poručuješ publici u vezi prvog Let’s Mix It Showcase-a u Barutani? 
Dakissa: Poručujem publici da dođe u što većem broju i da podrže mlade artiste.

Hvala Danilu na izdvojenom vremenu za naš portal, a evo šta su za nam izjavili Mina, Lanna i Baka povodom prve Let’s Mix It Showcase žurke u Barutani.

Ćao ekipo, subota je jako blizu…. Jel imate tremu? Prvi put se održava Let’s Mix It Showcase i kultna Barutana je samo vaša? 
Mina: Veoma sam uzbudjena što ću biti deo prve Lets Mix It Showcase žurke i
to u Barutani, jedva čekam subotu.

Lanna: Imam tremu, ali naravno onu pozitivnu.
Baka: Malo pozitivne treme nikad nije na odmet, ali nestaje posle druge
trake, provereno. Nadam se da Barutana nema treme.

Jel ste pozvali sve vaše drugare, prijatelje i poznanike da vam se pridruže? 
Mina:  Pozvala sam sve ljude za koje znam da dele ljubav prema muzici.
Lanna: Da pozvala sam sve drugare.
Baka: Apsolutno da, to nam je startna postava svake žurke – pozvati
prijatelje, dobiti pozitivan odgovor da dolaze.

Koju vrstu muziku možemo da očekujemo? Hoće li puštati svako svoj fazon ili je pao neki dogovor? 
Mina: Najviše volim kada promenim par žanrova tokom seta, pa možete čuti
house, minimal, breakbeat.

Lanna: Progressive, melodic techno.
Baka: Svako ima mogućnost da bude svoj, a da se uklapamo. Dobar gruv
zasigurno.  #cakecake

Poruka publici u vezi prvog Let’s Mix It Showcase-a?
Mina:  Poruka publici – ponesite dobru energiju i dodjite u što većem broju
da igramo do jutra <3

Lanna:  Dodjite da sa nama dočekate jutro u Barutani.
Baka: Da se pojave u što većem broju. Na nama je da ne požele da odu iz
Barutane!

Avatar photo

Autor: Igor