DAME PIJU „ZA DŽ“ SREDOM NA SOUND-U!

U sredu, 6. avgusta na programu je još jedna „Sound Fever“ klupska groznica! DJ Slipi garantuje najbolju popularnu muziku, nove hitove, ali i stare favorite iz ’80ih i ’90ih. Veče je posvećeno pripadnicama lepšeg pola pa je tako za sve dame koje posete Sound do 01h piće besplatno!

Specijalno izdanje „Sound Rocks“ serijala čeka posetioce ovog petka, 8. avgusta, na čelu sa trojicom klupskih veterana. Gosti će biti Wise D & Kobe, publici poznati po energičnim nastupima u kojima kombinuju house, funky, disco i tech-house, a često umeju da iznenade sa nekom kvalitetnom retro trakom. Njih će za DJ pultom ugostiti rezident večeri, DJ Aćim.

Subota na Sound-u je veče sa dugom tradicijom i već godinama je poznata kao jedna od najboljih žurki u gradu! Ove subote, 9. avgusta, goste još jednom čekaju rezident večeri DJ Oysha i Mark Funk koji garantuju nezaboravan provod do ranih jutarnjih časova.

Za sve infomacije i rezervacije pozovite 063.8071.853, a obavezno nas pratite na našoj Facebook stranici www.facebook.com/belgradesound. Mapu za lakše snalaženje preuzmite OVDE.

Avatar photo

Autor: Igor