Dame za dame: Xenia i Lea Dobričić predvode oktobarski Green Love festival!

 Dame za dame: Xenia i Lea Dobričić predvode oktobarski Green Love festival!

Xenia, Lea Dobričić, Sesha, Tamara Pešić, Sonja MI, dame su uz koje je vrhunski provod zagaranatovan, pa će se tako upravo one naći za miks pultom 14. oktobra, u Hali 2 Novosadskog sajma, na Green Love festivalu.

Ako poznajete njen stil, znate da je ona kraljica tehna. Šarm, muzički ukus, odlična tehnika, karakteristični su za prepoznatljivu Xeniu koja na svojim nastupima odašilje neverovatnu energiju, te je ples do ranih jutarnjih časova zagarantovan. Otkako se pojavila na elektronskoj sceni, njeni Jutjub videi dostigli su milionske preglede. Rezidentkinja je onlajn projekata elektronske muzike kao što je Radio Intense, Codek, IAMT i drugih. Suvlasnica je poznate etikete Numen. Novosadskoj publici obećava svojevrsni tehno ugođaj.

Uz nju će nastupiti i talentovane, lepe i moćne Lea Dobričić i Sesha, a veče će upotpuniti i Tamara Pešić i Sonja MI.

Inače, kako je oktobarsko izdanje festivala „zelene magije“ posvećeno ženama, ljubiteljke dobrog rejva imale su priliku da osvoje svoju besplatnu ulaznicu, ali ukoliko niste sigli, karte možete pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.

Green Love se nastavlja i 28. oktobra

Pred sam kraj oktobra, publika će imati priliku da nastavi da uživa u vrhunskoj elektronskoj muzici. Green Love festival će 28. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma ugostiti vrhusnkog di-džeja Parfait-a, Vladimira Aćića, Synsane i Vien.

Ulaznice pronađite na svim Gigstix prodajnim mestima.

Avatar photo

Autor: Igor