Danas počela 3+1 akcija Freshwave Festivala!

 Danas počela 3+1 akcija Freshwave Festivala!

Nastavljamo akciju za čitavu ekipu!

U susret novom izdanju Freshwave Festivala od danas će se u prodaji, putem ticket servisa kupikartu.ba i na svim njihovim fizičkim prodajnim mestima širom BiH naći posebni paketi regularnih trodnevnih i regularnih trodnevnih VIP ulaznica. Naime i u novu dekadu u istoriji festivala ulazimo sa starim, dobrim navikama! Nastavljamo akciju za čitavu ekipu i to na način da za kupljene tri ulaznice, četvrtu dobijate gratis! 

Pridružite se najvećim zvezdama na novom izdanju festivala, sa rekordnim brojem izvođača, festivalskih bina i zona, najvećim festivalskim kampom i najboljom festivalskom produkcijom do sada! U prodaji su sve vrsta ulaznica za predstojeći Freshwave, koji će od 10 – 12. avgusta na banjalučku tvrđavu Kastel okupiti neke od najpoželjnijih regionalnih i svjetskih izvođača!

Regularne Freshwave ulaznice:

– REGULAR 3-dnevna ulaznica dostupna je po ceni od 45€/89 KM

– REGULAR 3-dnevna VIP ulaznica dostupna je po ceni od 75€/149KM

Kupovinom VIP ulaznica ostvarujete pogodnosti pristupa festivalskoj VIP zoni, koja se nalazi uz festivalsku Main binu, a u kojoj su posjetiocima osim najbolje pozicije na festivalu na raspolaganju ugostiteljska usluga na najvišem nivou, koktel bar, zasebni stolovi, poseban pristup odvojenom toaletu, uz ograničen broj posjetilaca, odnosno maksimalan komfor na samom festivalu. 

Na nekoliko festivalskih bina svoje nastupe su već potvrdili: Eelke Kleijn, Argy, Indira Paganotto, Ilario Alicante, Bart Skils, Miss Monique, Javier Portillo, Buč Kesidi, Sara Jo, Crni Cerak i Lacku, Vojko V. Mimi Mercedes, Grše, Smoke Mardeljano i mnogi drugi!

Festivalske ulaznice su dostupne na ticket servisa kupikartu.ba

Osigurajte na vreme svoje ulaznice za Freshwave2023.

Avatar photo

Autor: Igor