Danas počinje najbolje izdanje Nektar Fresh Wave Festivala do sada!

 Danas počinje najbolje izdanje Nektar Fresh Wave Festivala do sada!

Posetioci iz petnaestak svetskih zemalja pristigli su na deveto izdanje Nektar Fresh Wave Festivala, koje će obiljžiti i rekordan broj novinarskih ekipa i drugih predstavnika medijskih kuća iz zemlje i regiona! 

Šezdeset renomiranih izvođača sa svetske i regionalne muzičke scene nastupiće na devetom Nektar Fresh Wave Festivalu, koji će se u naredna tri dana održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel!

Očekuje nas trodnevni spektakl bez premca sa do sada najvećom binom Main Stage-a i festivalskom produkcijom koja do sada nije viđena u BiH! Listu od šezdeset izvođača koji će nastupiti na devetom izdanju Nektar Fresh Wave Festivala, predvode ovogodišnji Headliner-i i apsolutne ikone svjetske elektronske muzičke scene: Sven Väth, Ilario Alicante, Nastia, Victor Ruiz.Deborah De Luca, SASHA.

Rezidenti Nektar Fresh Wave Festivala Mladen Tomić, Nebs Jack, Joma Maja i Woodie predvode regionalne izvođače koji će predstojećeg vikenda pridružiti headliner-ima festivala! Energy bina Nektar Fresh Wave Festivala i ovog ljeta predstavlja regionalnu muzičku polsasticu, a listu izvođača koji će nastupiti na ovoj bini predvode imena kao što su: Petar Dundov, Space Motion, Forest People, Damir Hoffman, Marko Vuković, Roxa, Coeus, Sinisa Tamamovic, Kristijan Molnar, Bokee, TKNO, Miloš Vujović i mnogi drugi!

Na Jegermeister LIVE bini festivala, za ljubitelje živih nastupa, pobrinuće se Vojko V, Klinac, Krankšvester, Ajs Nigrutin i Timbe, Marčelo, Brutal Protest, Kosnik, Fox, Surreal. Osim festivalskih bina posjetioce očekuju fan zone i drugi sadržaji koji će se realizovati u saradnji osam medijskim pokroviteljima, prijateljima i partnerima festivala.

Festivalske kapije se otvaraju u 20 časova, detaljnu satnicu objavićemo na festivalu, a posetioce pozivamo da na vreme budu na tvrđavi i tako se osiguraju da neće propustiti svoje omiljene izvođače i zvijezde ovogodišnjeg izdanja Nektar Fresh Wave Festivala! Napominjemo da odlukom nadležnih za ulaz nisu potrebni, testovi i sertifikati o vakcinaciji protiv virusa korona ali apelujemo na sve posjetioce da se ponašaju prema važećim epidemiološkim preporukama i odgovorno!    

Ulaznice za deveto izdanje Nektar Fresh Wave Festivala od danas sudostupne isključivo na prodajnom mjestu na najvećoj kapiji tvrđave Kastel, odnosno na ulazu u festival, a u prodaji su paket trodnevne ulaznice po cijeni od 60 KM / 30 €, trodnevne VIP ulaznice po cijeni   100 KM / 50 €, jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM / 15 € i jednodnevne VIP ulaznice po cijeni od 50 KM / 25 €.Napominjemo da svi koji su zadržali prošlogodišnje ulaznice iste mogu iskorititi za ulazak na ovogodišnje izdanje festivala.

Avatar photo

Autor: Igor