Danas počinje spektakl na Jazu!

 

Više od 20.000 turista iz preko 50 zemalja, preko 100 izvođača, uz čak 200 međunarodnih predstavnika medija dolaze u Crnu Goru radi ovogodišnjeg, trećeg Sea Dance festivala koji će biti održan od 14. do 16. jula na budvanskoj plaži Jaz. 

Prvi kamperi su već pristigli na Jaz, a festivalske kapije otvoriće će se u četvrtak od 19h, za do sada najbolji festivalski program koji će u naredna tri dana i noći ugostiti preko 100 izvođača na 7 festivalskih bina i muzičkih zona!

Sve je spremno da ovogodišnji Sea Dance na spektakularan način otvori muzička ikona i jedan od najpopularnijih producenata današnjice – Skrillex! Koncert koji će se prepričavati još godinama prirediće britanska grupa Hurts, kultni londonski sastav Stereo MCs, belgijska DJ zvezda Lost Frequencies, legendarni techno mag Jeff Mills, višenagrađivani južnoafrički house DJ Black Coffee, kao i muzička liderka grupe Faithless – Sister Bliss sa DJ setom, ruski DJ duo Filatov & Karas koji je remiksom “Dont be so shy” osvojio svet, te pionir ambijentalne elektronske muzike, Banco de Gaia! I ove godine popularna bass muzika na Jazu će imati neke od najvećih izvođača sa svetske scene, a pored Skrillexa, tu je i njegov jedini pravi naslednik Zomboy, ali i otac drum’n’bass pravca, Andy C, apsolutna legenda londonske scene Goldie, ali još i plejada igrača iz prve lige, kao što su Sub Focus & MC ID, Shy FX ft. MC Stamina, Cartoon, My Nu Lang & Dread MC i drugi. Na Jazu ćemo uživati i uz muziku nekih od najboljih regionalnih bendova i muzičara kao što su S.A.R.S, Who See, Marčelo, Marko Nastić, Mladen Tomić, Miss Sunshine, Lea Dobričić, Gillerz i brojni drugi.

 

 

Ulaznice od sutra po festivalskim cenama! 

Cena ulaznica za sva tri dana još samo danas u Srbiji iznosi 4.990 dinara, a od sutra je istu moguće kupiti na kapijama festivala po redovnoj festivalskoj ceni od 74.99 eura. Cena dnevnih ulaznica na kapijama festivala iznosiće 25 eura po danu.

Nezaboravno druženje u Sea Dance festivalskom kampu na obali mora

Kamp se nalazi na samoj obali,  svega 50m od mora, usred glavnih festivalskih zbivanja, po čemu je višestruko nagrađeni festival na Jazu, jedinstven u svetu. Druženje domaćina sa ljudima iz svih krajeva sveta, spavanje pod vedrim nebom i celodnevno kupanje očekuju posetioce Sea Dance kampova. Pored garantovanog mesta u kampu, posetiocima Sea Dance kampa biće obezbeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uređaja, dok će o njima brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri. Svima koji se opredele za Premium kamp Sea Dance festivala, biće omogućen zakup mesta u posebno izdvojenom i čuvanom prostoru, sa natkrivenom velikom tendom koja će obezbediti dodatni hlad, uz zasebne tuševe i toalete, kao i pravo na brz prolaz prilikom prijave na recepciji kampa. Kupaći kostim, peškir za plažu, naočare za sunce i neki dobar zaštitni faktor – obavezni!

Zamenska mesta na festivalu

Sea Dance festival vaučer potrebno je zameniti za festivalsku narukvicu koja korisniku omogućava ulazak na festivalski prostor. Prilikom zamene potrebno je prikazati lični dokument radi utvrđivanja državljanstva. Zamenski šalteri na recepciji kampa rade bez prekida, dok će zamenska mesta na samom ulazu na festival raditi u sledećim terminima:

– Četvrtak, 14. jul, od 10h do 03h

– Petak, 15. jul, od 16h do 03h

– Subota, 16. jul od 17h do 03h

Ulazi 

Kapije Sea Dance festivala radiće dvokratno – za dnevni i večernji deo programa festivala. Svakog dana posetioci će moći da prate dnevni program do 18 časova kada je planirana pauza, i priprema programa za večernji deo nastupa. 

U 19 časova kapije se otvaraju za večernji program, a zatvaraju se u 3 sata posle ponoći.

Zbog očekivanih gužvi na festivalu, apelujemo na posetioce da na festival dođu ranije kako bi izbegli gužve na kapijama. Ulaz na festival je dozvoljen samo na jasno obeleženim i obezbeđenim ulazima, samo uz ulaznicu. U toku jedog dana može se ući na festival samo jednom za dnevni program, i samo jednom za večernji program. 

Avatar photo

Autor: Igor