Dance park festival: Nazaboravni rejv pod vedrim nebom 14. i 15. juna!

 

Drugi Dance park festival biće održan 14. i 15. juna na parkingu Fashion park outlet centra u Inđiji, a ljubitelje rejva, u nezaboravnu noć, poneće vrhunska DJ postava.

Kralj elektronske muzike koji osvaja srca rejvera širom sveta, James Zabiela, svojim haus i tehno trekovima zavrteće plesni podijum u Inđiji, te napraviti nezaboravnu žurku kosmičkih razmera. Njemu će se pridružiti i dama koja nam pravo sa Tajlanda sleće na parking Fashion park centra. Moćna, talentovana, energična, atraktivna, Nakadia, svojim vrhunskim bitovima probudiće strast u noći rejva, te densere podići u zvezde.

Ali to nije kraj velikim imenima!!

Dance park festival ugostiće i poznatog svetskog di džeja i producenta Jay Lumen-a koji zbog svog velkog talenta, istančanog uskusa i snažnog bita veoma brzo obuzima publiku širom sveta. Uz Jay Lumena, za miksetom će se naći i Metodi Hristov, svetski poznati DJ koji nam stiže iz Bugarske.

Međutim ova nezaboravna žurka, koja se održava u čak dve večeri, ne može proći bez domaćih kraljeva tehno scene. Marko Nastić, bez kog spektakl ovolikih razmera ne može proći, višenagrađvani sjajni Andrew Meller, kao i di džej Goya, majstor za vrhunsku atmosferu, prodrmaće galaksiju.

Za vrhunsku žurku koja će vas osloboditi svakog stresa, te pomeriti granice vrhunske zabave, biće zaduženi i TKNO, Rancha Tek kao i Miloš Vujović.

Dakle, stiže paklena rejv postava!

Ali ko će još sve nastupiti?! Svoje karte nabavite već danas preko GIGSTIX-a.

Pratite nas i saznaćete uskoro.

 

Avatar photo

Autor: Igor