Dance Park Festival u Inđiji ugostio 15000 rejvera!

 

Iza nas se nalazi fenomenalan rejv vikend – preko 15000 oduševljenih ljubitelja kvalitetnog provoda nezaboravno se provelo na prvom Heineken Dance Park Festivalu u Inđiji!

Na pola puta između Beograda i Novog Sada, na parkingu Fashion Park Outlet centra, dva dana se odigravala žurka za pamćenje. Glavne zvezde mega-rejva pod otvorenim nebom bili su poznati svetski dj-evi Reinier Zonneveld, Ten Walls, Umek i Petar Dundov ali i fantastična domaća podrška poput Lee Dobričić, Ilije Đokovića, Kristijana Molnara, John Belk-a, Zwein-a i mnogih drugih. Čak ni loše vreme koje je sprečilo jednog od dugo očekivanih hedlajnera, fenomenalnog Oxiu da stigne u Srbiju nije mnogo smetalo dobro raspoloženoj masi, koja je do ranih jutarnjih sati uživala što u muzici, što u odličnoj audiovizuelnoj produkciji oko koje su se oganizatori posebno potrudili.

Ako je sudeći po prvoj godini, Srbija je definitivno postala bogatija za još jedan ozbiljan festival, a organizatori za iduću godinu najavljuju još bolje bookinge, fantastičan line up i vrhunsku produkciju u svim segmentima.

Dance Park Festival nastao je udarom dve techno sile, beogradskog RAVELUTION-a i novosadskog Green Love Festivala. Ovom fuzijom rodio se novi festival elektronskog zvuka, jedinstveni muzičko-scenski doživljaj – mega rejv pod otvorenim nebom koji okuplja najprestižnije svetske DJ-eve.

 

Avatar photo

Autor: Igor