Dave Seaman posle 12. godina u Srbiji! Hvala Deviant Deep Sound!

Ne postoji puno umetnika koji su doprineli razvoju plesne muzike na početku njenog radjanja i jos uvek doprinose njenom razvoju dve decenije kasnije.

Postoji još manje umetnika koji su doprineli kako klupskoj, tako i pop sceni sa nezaboravnim muzičkim trenucima o kojima se govori godinama nakon njihovog stvaranja. Dave Seaman iz Velike Britanije je jedan od njih! Kada je imao osam godina, bilo je teško zamisliti da bi neko posvetio svoj život muzici, ali Dave Seaman je težio ka tome s ljubavlju prema istoj, uprkos svojim godinama.

Ranih 80-ih godina u njegovim srednjoškolskim danima da bi zaradio dzeparac puštao je muziku na rodjendanskim žurkama svojih prijatelja i vremenom uvideo da je definitivno predodredjen za život prepun bitova i ritma. Nije Dave baš imao izbora.. bio je rodjen u pravom trenutku, u pravo vreme sa istančanim sluhom i velikom straśću za muzikom. Kao prvi urednik muzičkog magazina Mixmag, osnivajući Audio Therapy record label, Selador recordings sa Steve Perry-em, izdavajući muziku za Renaissance Master Series i Global underground i još mnogo drugih dostignuca, danas, preko 25 godina prisustva na muzičkoj sceni, nastupajući u preko 80 zemalja širom sveta dokazuje da njegove dečije želje i ambicije nisu bile prazna priča i da i dalje ostaje jedan izvrstan, konstantan umetnik koji i dalje gleda ka budućnosti i svemu što kroz muziku može da pruži i izrazi.

Deviant Deep Sound ekipa ima veliku čast da ugosti velikana svetske elektronske scene poput Dave Seaman-a i to uoči njegovog jubilarnog rodjendana uz domaću podršku Migazz-a & Igora D.

Migazz i Igor D. su fenomenalni talenti koji će svojim performansom uveličati ovaj rodjendanski spektakl.
https://www.mixcloud.com/dj_igor_d/

Karte mozete kupiti na svim WinWin prodajnim mestima, kao i putem sajtahttps://www.ddtickets.rs/

TICKETS:
Phase I – 690 RSD, VIP 890 RSD
Phase II – 890 RSD, VIP 1090 RSD
Phase III – 1090 RSD, VIP 1290 RSD
Entrance -1290 RSD, VIP 1490 RSD

Za više informacija posetite zvaničan facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor