David Guetta na EXITu!

David Guetta, najuspešniji DJ i producent svih vremena, prirediće na legendarnoj Dance Areni najveću žurku ove sezone! Dobitnik dva gremija, višestruki titular prestižne nagrade „najbolji svetski DJ“, čovek čiji hitovi imaju preko 2 milijarde online pregleda, prirediće spektakl koji će se dugo prepričavati.

„David Guetta je u poslednjih nekoliko godina prerastao okvire DJinga i postao jedan od najpopularnijih muzičkih izvođača na svetu. Njegovu ovogodišnju turneju prati do sada neviđena audio i vizuelna produkcija, zbog koje će Dance Arena doživeti pravu r:evoluciju. Očekuje nas eksplozija pozitivne energije koja se nikako ne sme propustiti.“ – izjavila je Karen Young, programski direktor Dance Arene.

“Nastupi na EXITovoj tvrđavi su poseban doživljaj. Srpska publika mi je uvek davala mnogo ljubavi, i poručujem im da se spreme za show kakav do sada nisu iskusili“ – izjavio je Guetta. 

 

 

Ulaznice za Exit koji će se održati od 10. do 14. jula 2013. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na:http://www.exitfest.org i www.gigstix.com.

Avatar photo

Autor: Igor