DAVID MOLEON STIŽE 20.06.2014!!!

20.06.2014 nam stiže jedna od najvećih undegraund techno zvezda, pravo iz Španije dolazi nam David Moleon da napravi pravi tehno spektakl u Bašti Sava Centra.

David je rođen i odrastao je na Granadi u Španiji, a godinu dana živeo je i u Grčkoj gde je uspešno organizovao evente i puštao techno za publiku željnu pravog techno zvuka. Upravo tamo je bio izložen različitim muzičkim pravcima što je uticalo na njega i definisao je svoj muzički put. Kroz svoju karijeru, svoje vreme i energiju uložio je u usavršavanje tehnike miksovanja i upoznavanje novih produkcijskih tj. muzičkih tehnologija.

Njegova karijera kao producenta započela je 2006. godine izdanjem za “Djpro” etiketu što mu je, uz uporan rad, priuštilo solidnu reputaciju uvažavanog producenta čije su se trake počele izdavati na raznim nacionalnim techno izdavačkim kućama. Samo godinu dana kasnije, otvara svoju izdavačku kuću pod nazivom “Moop Up Records“, a prvo izdanje izašlo je na leto 2008., i ubrzo je postala hit na techno žurkama. Svoju traku “IGRIV” dao je Ben Simsu za CD kompilaciju što je Davidu učinilo tu čast da bude jedini španski predstavnik na istoj. Rober Natus takođe je iskazao svoje poštovanje i podršku Moleonu izdavanjem njegovih traka na dva CD-a.

David jednostavno ima onaj poseban “štimung” za produciranje techno traka koje postaju hitovi, pa su njegova produkcijska dela tako ubrzo postala sastavnim delom setova evropskih velikana kao što su Ben Sims, Cristian Varela, Robert Natus, Eric Sneo, DJ Murphy i brojni drugi.

Bilo da pušta svoj specifičan i “quartz” tačan DJ-set na 3 gramofona ili da pušta uživo tj. “live”, on uvek prezentuje maksimum svojih tehničkih mogućnosti iza pulta i energiju koju deli s publikom na plesnom podijumu. Sve to pa i mnogo više opisuje Davida Moleona kao kompletnog DJ-a i producenta s juga Španije čija budućnost uveliko obećava, kao što i vraća sjaj čistom techno zvuku.

CENA KARTE: 590 din pre, a 790 posle ponoći.

DAVID MOLEON:
* Facebook: http://www.facebook.com/dmoleon
* Soundcloud: https://soundcloud.com/cubbo/sets/d…
* Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=Uo1T…

Za domaću podršku biće zaduženi:

DR. ADJI

https://soundcloud.com/dr-adji

Nikola Grebović
Scalameriya Nikola Grebovic
SPECIAL THREE DECK RETRO SET!!!

Luka Conrete Djz 
https://soundcloud.com/concrete-djz

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor