David Morales 23. maja na splavu “Lasta”

Poznati beogradski splav “Lasta” ove sezone otvara svoje kapije u četvrtak 15. maja. Prvi i jedini splav-klub sa gradske strane reke Save, koji je već nakon jedne sezone stekao reputaciju jednog od epicentara noćnog života u Beogradu, kako zbog atmosfere i ekipe sa jedne, tako i zbog kvaliteta muzičkog programa i fenomenalne estetike sa druge strane, spremio je pored već poznatog programa od prošle godine i nova iznenađenja za sve posetioce.

Četvrtkom, je na programu “Lasta goes Hip-Hop”, kada će svi ljubitelji Hip-Hop i R&B zvuka moći da uživaju u sjajnoj atmosferi i najvećim hitovima ovih muzičkih žanrova koje će im predstavljati di-džej Ike i Dada Selectah.

Petkom se Lasta pretvara u “Love Boat” gde ćete uz muziku koju će vam predstaviti Danijel Cehranov i “Groovyman” iskusiti ono najbolje što beogradski clubbing ima da ponudi. “Some like it hot” će svake subote na Gradskom splavu “Lasta” okupljati neki od najpoznatijih i najboljih domaćih di-džejeva na čelu sa kapetanom Peppeom, kao i ekskluzivni strani perfomeri koji će uskoro biti najavljeni.

 

Nedelja je dan rezervisan za sada već kultni “Lastin Matine”, verovatno i jedan od najvećih “brendova” ovog splava – žurku koja je ponudila nešto potpuno novo i drugačije beogradskoj klabing sceni prošlog leta. Ove žurke su poznate po tome počinju već od 18:00, a na njima ćete uz zalazak sunca uživati kako u muzici, piću i atmosferi koju za vas obezbeđuju Bross, Vuk Smiljanic, Zwein i ostali, tako i u sjajnoj ekipi koja posećuje ovu žurku i Gradski splav “Lasta” uopšte.

Već sledećeg vikenda nakon otvaranja, tačnije u petak 23. maja, na specijalnoj “Lasta 4 Friends” žurki, ovaj klub će ugostiti jednog od najvećih haus di-džejeva današnjice – Dejvida Moralesa. Čuveni producent, di-džej i još čuveniji remkser, predstaviće domaćoj publici širok spektar muzičkih iznenađenja iz njegove bogate karijere, koja naredne godine puni čak tri decenije.

Ukoliko do sada niste, dođite i uverite se zbog čega je prva stvar koju su Beograđani nakon zatvaranja prošle godine pitali “kada se Lasta ponovo otvara?”. Izgleda da Gradski splav “Lasta” nije samo klub – već mesto za provod i mesto za druženje ali i mesto za opuštanje, a nekima čak i mesto za zaljubljivanje.

Avatar photo

Autor: Igor