Dax J stiže u Kotor! Tehno zvezda dolazi u Maximus!

 

Na redu dolazi jubilarni petnaesti event Click2Dream organizacije, koja za petog inostranog gosta ima ogromno zadovoljstvo sto će ugostiti umetnika kao što je Dax J
 
Dax se kao klinac i tinejdzer iz Londona okrenuo se klabingu i tadašnjim korenima elektronske muzike i tu se stvara neraskidiva veza i trajna ljubav prema njoj. Na sceni je već preko 10 godina i čini onaj deo DJ-eva koji su taj svet savršeno shvatiliSkoro da ne  postoji ozbiljniji klub u Britaniji, Holandiji, Nemačkoj a da u njemu nije nastupao. Njegova muzika nosi moć, njegova muzika predstavlja haotično stanje, hipnozu koja ne pušta, bas linije koje raznose sve pred sobomDefinitivno je neko ko je ostao svoj a to predstavlja neverovatnim nastupima, produkcijom koja vas tera na pokret i energijom koja ga toliko izdvaja od ostalih.
 
Zbog svih svojih obaveza koje mu je muzika nametnula, Dax se seli u Berlin gde njegov rad počinje da dobija jednu novu dimenziju. Osnivač je etikete ‘Monnom Black’ čija su izdanja izuzetno cenjena kad je u pitanju industrijalni tehno zvuk a on kao deo nje, deo je takodje i mnogih ostalih svetskih poznatih etiketa kao sto su:  ‘SOMA, EarToGround , ARTS , MindTrip , Deeply Rooted…  Sve ono sto ga cini posebnim ucinilo je da Dax sada postane jedno od najtrazenijih imena u svetu i Click2Dream je uspeo, da ga kao takvog dovede u Maximus i premijerno predstavi Crnoj Gori. Dax J se ovim nastupom, ovom delu Evrope za ovu godinu predstavlja takodje prvi put, što crnogorskoj organizaciji daje za pravo da ovaj dogadjaj izdvoji od svih ostalih.
 

Ovo je event koji ima potencijal da ostane večno upamćen kao jedan od najvecih ikad u Crnoj Gori organizovan na jednu noć.  Publika u Crnoj Gori jako dobro počinje sve više da prepoznaje industrijalni zvuk, s’toga je Click2Dream ovoga puta pogodio u centar… U goste im po drugi put dolazi Mihajlo, koji predstavlja deo najboljih izvodjača sa srpske scene i neko ko razume suštinu tehno muzikeDokazao je to nebrojano puta kroz godine rada na sceni , regionalnoj i inostranoj kao i nastupima sa brojnim poznatim izvodjačima, a i sam je imao priliku da mnogo puta bude promoter velikim imenima iz inostranstva.  Jedinstven je po svom xLive nastupu kroz koji prenosi energiju na poseban način i čini svoj set uviek posebnim. Mihajlo će imati priliku da premijerno nastupa u Maximus-u i on ce biti taj koji ce predati pult Daxu.

 
Projekat je sastavljen sa domacim snagama za koje smatramo da najsavršenije razumeju ideju ove žurke. Dino R. će otvoriti žurku i raditi posebni intro set koji priprema isključivo za ovu žurku i tako vas pripremiti za sve ono sto vam noć nosi, dok ce Redial Tone biti taj koji će pult preuzeti od Dax J-a i zatvoriti ovaj spektakl. Tehno kao muzika je jako slozena priča, priča sastavljena od mnogo stvari i muzika na koju ne gledaju svi istim očima… Svako ima svoje vidjenje i definiciju tehno muzike.

Kako Click2Dream vidi tehno, moćićete da vidite i čujete upravo trećeg marta. 
Ovaj event će da traje duže, s’ toga očekujte neocekivano…
 
Treci mart ce da se pamti….

Oficijalni facebook event klikom ovde.

 
Avatar photo

Autor: Igor