DEEPER UNDERGROUND u Geca Baru :: Adam Touch, Goya,The Sleeper

 

Geca vam je za subotu 07.02. spremila 10 (da, deset!) sati najfinije Deep/Tech/Micro House i Minimal vožnje kroz undergound uz najkvalitetniji muzički program, baš onako, kao što se od nas očekuje!

Geca poziva sve prave house sladokusce na veče prefinjenih ritmova i pravog deep & underground zvuka, uz dva sofisticirana igrača sa domaćeg terena i specijalno pojačanje iz inostranstva, DJa i producenta koji se vraća u Srbiju da vas ponovo prodrma: ADAM TOUCH!

Predstavljamo: DEEPER UNDERGROUND [07.02.] 

ADAM TOUCH (HU) / Moral Fiber / Tzinah / Kosmophono / Soul.On / Baile Musik 

Jedan od najaktivnijih istočnoevropskih producenata i DJeva, Adam Touch će nam predstaviti svoj rad kroz višečasovni DJ set. Našoj publici je poznat od ranije, iz kluba ATOM gde je napravio opasno zezanje i vraća se da pruži još jednu nezaboravnu noć na podijumu. Njegova produkcija je do sada privukla pažnju imena kao što su tINI, Cesare & Disorder, Audiofly…

https://soundcloud.com/adamtouch
https://www.facebook.com/adamtouchxx?fref=ts

THE SLEEPER / Evasive / Blue Orb Records 

Od 2000. se bavi DJingom, jedan je od osnivača organizacije Dirty Cover i vremenom je, ulazeći dublje u muziku, počeo da se bavi i sopstvenom produkcijom. Ovaj prostor je mali da se navedu sve etikete za koje izdaje, a zahvaljujući svojoj savršenoj tehnici miksanja, zaslužio je poštovanje klabera iz celog regiona.

http://soundcloud.com/thesleeper

GOYA / FunPro4

Kada kažemo Goya, pomislimo na seksi beatove, na hipnotički gruv, na opijajuće melodije, usne nam se razvuku u kez i setimo se svih onih momenata na densfloru kada jednostavno nismo hteli da odemo kući. Goya se specijalno priprema za ovaj party već neko vreme, dolazi sa torbom punom nove muzike, i spreman je da nas baci u trans…

http://www.mixcloud.com/Goya_Natasha/
https://www.facebook.com/goya.dj?fref=ts

Ulaz besplatan za devojke celu noć, za frajere 300 din posle 00:30

Vidimo se!

Avatar photo

Autor: Igor