Dejan Milićević i Belgrade afterhours prave žurku za pamćenje u KPTM-u

 

Jedan od najuspešnijih izvođača domaće elektronske scene Dejan Milićević nastupiće u klubu KPTM sa proslavljenim duom Manchom i Mark Panic-om u utorak 2. avgusta od 16 časova.

Ova sjajna ekipa di-džejeva nastupiće u popularnom beogradskom klubu tokom Festivala dnevnih žurki „Sweet 16” koji će se održati od 1. do 7. avgusta.

Mancha i Mark Panic, koji stoje iza organizacije „Belgrade afterhours” zasigurno su pronašli tačnu formulu kada je u pitanju savršen party, što dokazuje i činjenica da su njihove žurke jedne od najposećenijih u gradu. Naravno uvek uz mnogo dobre energije i sjajne trake.

DEJAN MILIĆEVIĆ, internacionalno priznati artist, prepoznatljiv je po moćnom house i techno zvuku, koji kreira zaraznu vožnju i beskompromisno tera na ples. Njegovi energični DJ setovi, već skoro dve decenije pomeraju mase širom Evrope, počevši od Exita, preko festivala Monegros, Awakenings, Tomorrowland, Amsterdam Dance Event, Sónar Festival, do najprestižnijih klubova kao što su Tresor, Raw 14, Fabrik Madrid, The Egg London i The Tube. Kao jedan od najcenjenijih srpskih DJ-eva, Dejan je svirao i set za legedarni Boiler Room na festivalu MAD in Belgrade.

Dejan je izdao blizu 100 traka i EP-jeva za neke od najboljih evropskih etiketa, kao što su Plastic City, Suara, Liebe Detail, Gilesku i Tit Zero Recordings. Vinil kopije njegovog izdanja “Trust and the Purpose” (Gilesku), rasprodate su za samo pet dana, a njegov LP “Just Keep Talking Girl” izdat za Plastic City, postigao je ogroman uspeh. Dejan je, 2014 godine, lansirao svoj vinil-digital label Tit0 – Tit Zero Recordings, na čijem prvom izdanju se pojavljuje legendarni DJ Rush na mikrofonu. Dejan je poznat i kao Burn Energy Drink ambasador i sudija takmičenja burn Residency, a angažovan je i kao regionalni predavač za Burn Audio Tool softver.

Mancha (Mad Mole / Belgrade Afterhours) – Iskusni beogradski di-džej koji nas već više od deset godina maestralno diriguje anderagraund klupskom scenom. Zajedno sa Markom Panićem pokrenuo je projekat Belgrade Afterhours, koji je trenutno najposećeniji after party koncept u Beogradu.

Mark Panic (Belgrade Afterhours) – di-džej i producent čije ime obožavamo da vidimo na line-up- u najavljenog eventa. Iskusno se poigrava različitim muzičkim pravcima, od techna, tech house do deep house.

 

Avatar photo

Autor: Igor