DELIMO KARTE :: Berlinski Zid opet u Beogradu!

 

Pre dve godine je prvi put održan Berlinski Zid, događaj koji je za cilj imao da predstavi publici savremenu nemačku umetnost. Goste je ostavio u želji za ponovnim organizovanjem istog zbog jedinstvenog koncepta – grafiti, kvalitetna muzika, interkacija publike I izvođača I upoznavanje strane kulture. Iscekivanje je trajalo i BERLINSKI ZID je ponovo tu!

Uz podršku opštine Palilula, u prostorijama Depo Magacina će 1.aprila oživeti duh berlinskog podzemlja I pravog underground klabinga poput poznazih klubova: Tresor-a, Berghain-a I Watergate-a, koji su poznati po tvrdom zvuku elektronske muzike, mračnoj sceni, vrhunskom provodu i autentičnom konceptu.

Berlinski Zid će biti prava poslastica ljubiteljima čistog techno zvuka. Depo Magacin će biti pretvoren u pravi underground klub sa strogim poštovanjem koncepta – dark room, strobe, smoke, haze, pure techno. Shodno konceptu  organizatori  pozvaju sve posetioce da se obuku u crnu i belu garderobu

Muziku će puštati dj ekipa koja je u naše, klabingu poznata po svojim ˝ tvrdim˝ setovima: TKNO– momak koji je osnivač domaće  izdavačke kuće Tauten i koji za kratko vreme postato sinonim za Techno u našem klabingu, dobro poznata  ekipa Concrete DJz-a koja će nastupati u sastavu Bojan Vukmirović b2b Luka Concrete, jedna od dama domaće tehno scene – Suggar Lobby i momak kome tek slede veliki nastupi,a na koga treba dobro obratiti pažnju – Teo Trunk!

Događaj počinje u 23h, a karte će moći da se kupe na ulazu po ceni od 500 rsd.

Više informacija na:

https://www.facebook.com/events/1692555241022400/

NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 15 X 2 KARTE ZA TECHNO SPEKTAKL KOJI ĆE BITI ODRŽAN U MAGACIN DEPO-U PRVOG APRILA. VAŠE JE KAO I UVEK DO SAD, DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “BERLINSKI ZID”. NAGRADNA IGRA TRAJE DO SREDE DO 16H KADA ĆEMO PROGLASITI SREĆNE DOBITNIKE.

SREĆNO…. 

Avatar photo

Autor: Igor