DELIMO KARTE :: Mathew Jonson i DJ Craze “tresu” Barutanu ovog vikenda!

 

Spremite se odličan klabing vikend u Barutani! Petak, 21. avgust, rezervisan je za nastup kanadskog DJ maga Mathew Jonsona u sklopu zagrevanja za predstojeći Apgrade vikend – a u subotu, 22. avgusta, gost Barutane biće čuveni DJ Craze.

Legendarni tehno producent i kompozitor Mathew Jonson nastupiće uživo u petak 21. avgusta u beogradskoj Barutani ispod bedema Beogradske tvrđave. Popularni Kanađanin u Beograd dolazi u okviru žurke zagrevanja za predstojeći Apgrade Weekend na kojem će 4. i 5. septembra na Kalemegdanu nastupati jedan od lidera svetske elektronske scene Richie Hawtin, francuski producent Julian Jeweil, italijanska zvezda u usponu Fabio Florido, te rezidenti berlinskog kluba Berghain, Efdemin, Function i Boris. Domaća podrška za Mathew Jonsona 21. avgusta biće iskusni domaći DJevi Marko Nastić i Vlada Janjić, a ulaznice za ovu žurku zagrevanja, nazvanu „Prepare to Apgrade“, već su u prodaji po promo ceni od 590 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. Broj ulaznica je ograničen, a cena na ulazu u Barutanu biće nešto viša.

Samo dan kasnije, u subotu 22. avgusta, u Barutanu stiže trostruki DMC šampion i jedan od najboljih DJeva i producenata današnjice – DJ Craze! Verovali ili ne, ovo će biti njegova prva poseta našoj prestonici, a kao domaća podrška uz Craze-a će nastupiti DJ Iron, Kinetik,WorkE i Φake Casual. Ualznice u pretprodaji koštaju 490 dinara i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

DELIMO KARTE:

DELIMO VAM 2X2 KARTE ZA PETAK I 2X2 KARTE ZA SUBOTU, VAŠE JE SAMO DA IZABERETE NA KOJI DAN ŽELITE DA IDETE, SERUJETE OVAJ CLANAK NA VASIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA KOJI DAN ŽELITE DA DJUSKATE. NAGRADNA IGRA TRAJE DO ČETVRTKA DO 23H KADA ĆEMO IZABRATI SREĆNE DOBITNIKE.

SREĆNO…

 

Avatar photo

Autor: Igor