DELIMO KARTE: Paco Osuna na Green Love Festivalu

 

Nakon martovske, prve po redu ovogodišnje GREEN LOVE žurke, publika s nestrpljenjem očekuje žestoke ritmove Paca Osune, kao i ludu noć za koju će biti zaslužni i Siniša Tamamović, Klaus i Vladimir Aćić.

Paco Osuna, producent koji je neprestano u potrazi za novim formama u izražavanju, postao jedan od najvažnijih “arhitekti” u razvoju najbolje i najtraženije elektronske muzike Španije. Zaslužan je za razvijanje elektro scene Barselone otvorivši klub u kojem su gostovale zvezde poput Carl Cox-a, Adama Beyer-a, Dubfire-a, Richie Hawtin-a i mnogih drugih. U poslednjih nekoliko godina, Paco je osvojio neke od najprestižnijih nagrada kao što su “Best Artist” i “Best Techno DJ” (Vicious Awards, 2011); “Best Artist”, “Best Producer” i “Best Remix”: “Plastikman- Ethnik” (DJ Mag Awards, 2011); “Best Artist” (Deejay Awards); “Artist of the Year”, “Best National Artist” i “Best Techno DJ” (Vicious Awards, 2012); “Artist of the Year” (Ritmos XXL, 2012)

Paco Osuna

Nakon nastupa na nekima od najvećih evropskih festivala, Tomorrowland-a, Sonar-a, Ctrl Tour-a, Paco prvi put stiže u Novi Sad da razdrma klabere i priredi žurku za pamćenje.

Prve promo ulaznice su rasprodate, a trenutna cena iznosi 790 dinara. Ukoliko nabavite GREEN CARD, omogućavate ulaz na preostale 3 GREEN LOVE žurke, na sve promo žurke , kao i popuste i učestvovanje u raznim nagradnim igrama po ceni od 1990 dinara.

 

NAGRADNA IGRA: 
 
Ovog puta sreca vam nije potrebna, sami ste gospodari svoje sudbine 🙂 Ostavite komentar na nasoj FB stranici, na objavi vezanoj za Green Love, bilo sta sto smatrate da je zanimljivo u vezi Green Love Festivala ili Paco Osune. Komentar sa najvise lajkova dobija 2 karte!!! Samo uporno!!!

Nagradna igra traje do ponedeljka do 21h.

Avatar photo

Autor: Igor