DELIMO KARTE :: Prošlogodišnji Seasplash aftermovie ugledao svjetlo dana

 

Šta se prošle godine zbivalo na Seasplashu do sada smo mogli gledati u pet kratkih filmića koje je naš vredni saradnik David Tešić realizirao i objavljivao proteklih meseci. Od danas je pak dostupan 11-minutni video uradak koji objedinjuje sve izjave i najbolje trenutke iz emitovanih epizoda na jednom mestu tj. u jednom filmu, tj. aftermovieu, da budemo sasvim precizni!

 

13th SEASPLASH FESTIVAL (2015): The Aftermovie

Osim festivalskih ulaznica u prodaju su nedavno puštene i jednodnevne te vikend+ ulaznice (vrede za vikend; petak i subotu i još jedan dan po izboru tj. četvrtak ili nedelju). Dostupne su putem sustava Entrio – online ili na nekom od prodajnih mesta navedenog sistema.

Verujemo da ovo znaju već i vrapci na grani, ali kako ulazimo u nedelje održavanja produžne nastave i ispitnih rokova solidarisaćemo se sa onima koji veruju da je ponavljanje majka znanja – Seasplash se ove godine održava četrnaesti put te dolazi u posebnom sound system izdanju!

Vidimo se na tvrđavi Punta Christo pokraj Pule i to od 21. do 24. jula!

 

Ulaznice –> seasplash.net/hr/festival/tickets

***

Reggae Utorak u Mastersu – Seasplash Special

Zagrebački Masters će ovog utorka atmosferno otplutati sve do Pule, odnosno Štinjana, gde će se održati 14. Seasplash festival. Slavonija Vibes Syndicate (SVS) vas vodi talasnim selekcijama koje su pratile dosadašnja izdanja Seasplash festivala kroz ovaj posebni utorak. Iz srca Slavonije dolazi nam već svima dobro poznati valpovački selektor Mefa u kombinaciji sa pravim popovačkim melodijama selektora HerYae. Masters će vibrirati raznoraznim dub i reggae frekvencijama sve do jutra.

 

Na ovom specijalnom izdanju Utorka u Mastersu očekujte i melodije koje ćete moći čuti na tvrđavi Punta Christo gde se sam festival i održava već dugi niz godina. SVS kolektiv vas priprema na plesanje sve do jutra i pravo pulsko podneblje, stoga ponesite peraje da zajedno otplivamo do magičnog 14. Seasplash festivala.

 

FB EVENT

https://www.facebook.com/events/1113867528686646/

***

Seasplash info

21. – 24.7.2016 

Fort Punta Christo, Štinjan, Pula, Croatia

 

Seasplash festival jedan je od najdugovečnijih hrvatskih festivala, jedno od najopuštenijih muzičkih i lifestyle događanja u regiji i idealno festivalsko letovanje koje, na magičnoj lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule, svojim posetiocima pruža nezaboravno iskustvo bogatim sadržajem: 4 dana muzike na 7 pozornica, dnevni program na plaži, kampiranje, kulturni i sportski program, radionice, bazar, chill out zona…

Seasplash festival dovodi najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana sveta, predstavljajući celokupnu bass muziku i kulturu. Podijumi su živopisni, a pleše se na dub, reggae, ska, dubstep, hip hop, world music, ali i raznovrsnu elektronsku muziku. Pozornice i kamp okruženi su prekrasnim plažama, a pogled puca na pulski zaliv i Nacionalni park Brijuni.

Seasplash festival se danas smatra neizostavnim delom kulturnog identiteta i turističke ponude grada Pule koji ga, kao i Turistička zajednica Pule, podržava. Budite i vi deo Seasplash magije – dođite i proverite zašto se svi vraćaju.

 

Ulaznice –> seasplash.net/hr/festival/tickets

***

Seasplash virtualno i društveno

www.seasplash-festival.com 

www.facebook.com/seasplash.festival 

www.instagram.com/seasplash.festival 

www.youtube.com/seasplashfestival 

 

Avatar photo

Autor: Igor