DELIMO KARTE :: SAMOTVRDO I METODI HRISTOV U KLUBU MONSUN!

Talentovani i internacionalno priznati DJ i producent – Metodi Hristov gostuje 16. maja u klubu Monsun. Poreklom iz Bugarske – Metodi Hristov spada u vrlo tražene producente i DJ-eve današnjice. Njegov zvuk karakteriše spoj mračnog deep i tech house-a uz ambientalne teksture. Njegova produkcija se može naći na poznatim etiketama kao što su Suara, Toolroom Records, Street King, Glasgow Underground i mnogim drugim, a remixovao je imena kao što su Dennis Ferrer, Romanthony, Sharam Jey i mnoge druge. Pored njega domaću podršku daće vredni Phill & Dansmore, Tumalon, Calavera & Manya, Nemax Jackmill & Kristijan Petrovski.

Karte za #SAMOTVRDO događaj možete nabaviti u ZlaShtek Shop-u po promotivnoj ceni od 300 dinara ili na ulazu gde će karta koštati 350 dinara do 01h, nakon čega će karta iznositi 500 dinara. 

 
Za više informacija posetite: 

www.samotvrdo.com

NAGRADNA IGRA:

DELIMO KARTE ZA GOSTOVANJE METODI HRISTOVA U KLUBU MONSUN. VAŠE JE SAMO DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE FACEBOOK STRANICE POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “METODI HRISTOV-a”. NAGRADNA IGRA TRAJE DO PETKA DO 17H, KADA ĆEMO SREĆNE DOBITNIKE OBAVESTITI O NAČINU PREUZIMANJA KARATA. SREĆNO…. 

Avatar photo

Autor: Igor