DELIMO KARTE :: Serijal Prašnjavih ploča party u Barutani

 

Ovog petka 17. jula spremite se za povratak u zlatno doba tehna i njemu srodnih žanrova, jer u Barutanu stiže retro-techno ekipa i donosi treće izdanje serijala “Prašnjavih ploča party”!

Nakon velikog broja uspešno organizovanih retro-techno žurki, ali i jednogodisnje pauze u organizaciji serijala, prepoznata je želja klabera za vinilima, gramofonima, starim dobrim tehnom i energijom. Barutana je idealno mesto za ovakav događaj, kao neodvojivi deo legendarnih tehno žurki. Rejveri će ovog petka, 17. jula, moći da se zabavljaju na najlepšoj letnjoj pozornici, uz stari dobri tehno.

Za atmosferu će se, kao i na samom začetku elektronske scene, pobrinuti jedan od njenih pokretača, legendarni, neumorni, jedan jedini Boža Podunavac; zatim prva DJ dama Srbije Slavka, koja je ostavila dubok trag na našoj sceni i mnogima služila kao uzor, kao i predstavnici mlađe generacije DJ-eva, ali sa zavidnim i veoma uspešnim stažom na sceni, Alexandar Ivković i Luka Concrete. Ulaznice za ovaj događaj moći će da se kupe na ulazu u Barutanu na veče dogadjaja. Ufur za devojke će biti free do ponoći, dok će dečaci morati da odvoje 300 dinara. Od ponoći do kraja, ulaz će koštati 350 dinara.

DELIMO KARTE:

Sve što treba da uradite je da šerujete ovaj članak na vašim facebook profilima i da nam u inbox onlyclubbing stranice pošaljete ime i prezime sa naznakom za “Prašnjavih ploča party”.

Nagradna igra traje do 17h, kada ćemo obavestiti pobednike o načinu preuzimanja karti.

Avatar photo

Autor: Igor