Delimo karte: SpectraDot – Ben Long at Drugstore!

 

Osvoji ulaznice za SpectraDot sa Ben Longom at Drugstore tako što ćeš podeliti javno (public) ovaj Fejsbuk post i u opisu tagovati našu i SpectraDot stranicu.

Na velikoj tehno žurci u režiji SpectraDot organizacije, 9. februara, u klubu Drugstore, nastupiće čak 7 di-džejeva! Gost večeri biće Belgijanac Ben Long, poznati član Space Djz dua bez čije produkcije mnogi di-džejevi ne mogu da zamisle svoje setove još od kraja devedesetih. Osim njega, u glavnoj sobi Drugstore-a, slušaćemo 2 di-džeja iz Abu Dabija i rezidente organizacije SpectraDot – Parallel Mono-a i Andrew Gilpin-a, a lokalna podrška biće Concrete Djz – Luka i Bojan, Sugar Lobby i TKNO.

Žurka u Beogradu započeće niz gostovanja SpectraDot organizacije širom sveta, a u skorije vreme u planu su, osim Abu Dabija, i žurke u Holandiji i Irskoj.

Ben Long na sceni je duže od dve decenije, a poznat je kao vanserijski producent. Ben Long i Jamie Bissmire oformili su Space DJz 1995. godine prvim muzičkim izdanjem On Manoeuvres, čiji je hajlajt elektro traka Celestial Funk. Tokom narednih 20 godina izdali su više od 60 EP izdanja, 2 albuma, 3 kompilacije i preko 40 remiksa na etiketama kao što su Novamute, Soma, BEK Audio, PercTrax, Kombination Research, Driving Force, Beardman, Phobiq, Sinewave… Ben je kao deo Space DJz proputovao svet, sa čak 9 turneja širom Australije i Azije, Južne Amerike, SAD-a, Rusije, Japana, Novog Zelanda i brojnih drugih rejvova i festivala širom Evrope.

Ulaznice za ovaj događaj prodaju se putem Eventim Serbia mreže – online i na svim prodajnim objektima 
Eventima.

Avatar photo

Autor: Igor