DELIMO KARTE :: Techno mag The Hacker sutra u Beogradu! No Sleep Belgrade!

No Sleep, platforma za promociju nezavisne elektronske muzike i savremene kulture, čije sedište je čuvena No Sleep Novi Sad bina na Exit festivalu, organizuje zajedno sa klubom Drugstore prvi No Sleep vikend u Beogradu 22. i 23. aprila.

Posle cele decenije u Beograd se vraća heroj francuske scene, kultni elektro i tehno producent The Hacker! Michel Amato, kojeg zovu i “man in the shadows”, čuven je i po radu sa Miss Kittin, kao autor muzike na njihovim albumima iz 2001, 2009. i 2015. godine, sa kojih su i čuveni elektro klasici “Frank Sinatra”, “1982” i “Stock Exchange”! Njegov solo album “Rêves Mécaniques” iz 2004. smatra se jednim od najuticajnih izdanja elektronske muzike, a 2014. je objavio album “Love/Kraft” za svoju novu, uticajnu izdavačku kuću “Zone”, koja je nasledila njegovu kultnu “Goodlife” etiketu!

The Hacker u Beograd dolazi zahvaljujući timu kultnog festivala Nuits Sonores, na kojem će ubrzo posle Beograda premijerno predstaviti svoj novi live nastup!

NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 10X1 KARTU ZA SUBOTU I GOSTOVANJE SJAJNOG THE HACKERA U OKVIRU NO SLEEP BELGRADE VIKENDA. VAŠE JE KAO I UVEK DO SAD, DA NAM POŠALJETE VAŠE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “NO SLEEP BELGRADE” I VAŠU EMAIL ADRESU NA KOJU ĆEMO VAM POSLATI KARTU ZA ŽURKU. NAGRADNA IGRA TRAJE DO VEČERAS DO 23H KADA ĆEMO PROGLASITI 10 SREĆNIH DOBITNIKA.

Avatar photo

Autor: Igor