Delimo karte za deveti Go2 Halloween maskenbal!

 

Deveti po redu Go2 Halloween maskenbal, sa temom Danteove „Božanstvene komedije“, ove godine 29.10. održaće se u jednom od najboljih underground klubova – Drugestore Beograd (Pakao), Fabrici (Raj) sa predvorjem Pakla (Čistilište) kao Secret garden, dvorištu između ova dva fantastična prostora.

Na čak 3 stejdža – Raj, Pakao i Limb nastupiće brojna imena domaće muzičke scene poput Alternativa (Nemax Jackmill & Kristijan Petrovski), Bdat Džutim, Cherry On Top (DJ IKE & DJ Lea), Danijel Čehranov, Dušan Topalović, Kristijan Molnar, Lady Dee, Oysha, Radio NULA Showcase (DJ Iron & Rebel B), SMT#NG i ZWEIN, a njima će se pridružiti i svetski poznati DJ i producent Uto Karem!

S obzirom na nadolazeću slavu Sveti Luka, silne kolače i hranu koju treba da spremite, kao i kreativnost koju ćete izneti na samom maskenbalu, odlučili smo da nagradimo vaš trud i poklonimo 2×2 karte. Da biste osvojili karte potrebno je da lajkujete stranice Go2 Halloween, šerujete ovu objavu (public) i napišete ispovest sa heštegom #ukomsikrugu, a najzanimljivije, najduhovitije i najoriginalnije ćemo nagraditi.

Vidimo se 29.10. u Drugstore-u i Fabrici, a do tad se zapitajte “u kom ste krugu”.

Avatar photo

Autor: Igor