Der Dritte Raum tehno legende iz Berlina stizu u Beograd

4. aprila u prostorijama KPGT-a u Beogradu biće održana prva žurka pod nazivom ˝Berlinski Zid˝ u režiji Jungle Tribe-a. Ovaj projekat podržali su Turistička organizacija Nemačke (http://www.germany.travel)  i ˝Visit Berlin˝ (https://www.facebook.com/visitberlin) kao početak stvaranja Festivala Moderne Nemačke Umetnosti koji naredne godine treba da izraste u veliko kultruno- umetničko dešavanje.  Kao deo tog koncepta upravo iz Berlina nam stiže Der Dritte Raum.

Ova vest će sigurno oduševiti sve ljubitelje kvalitetnog tehno zvuka. Derr Dritte Raum je projekat nemačkog producenta Andreasa Krugera osnovan još  1991. godine !  Kruger je u okviru ovog projekta izdavao za čuveni label Sven Vata – ˝ Harthouse˝. Kroz godine postojanja Der Dritte Raum je prošao kroz mnoge muzičke pravce poput progresiv tehna, goe i trensa da bi ih danas karakterisali Live tehno nastupi koji, ukombinovani sa dvadesetogodišnjim iskustvom i energijom koju Der Dritte Raum poseduje, publiku ne ostavljaju ravnodušnom!

˝Drago nam je da u okviru Berlinskog Zida kao početku Festivala Moderne Nemačke Umetnosti imamo priliku da ugostimu prave predstavnike berlinskog andergraund zvuka. Muzika Der Ritte Raum-a vuče korene još sa početka 90-ih godina što celom ovom događaju daje posebnu draž˝ Ističu iz Jungle Tribe-a.

Za ovaj događaj se sprema i specijalna scenografija tako da će svi učesnici imati priliku da osete duh berlinskih skvotova, grafita, Berlinskog zida, i andergraund klabinga.

Der Dritte Raum će nastupati u okviru East Berlin ( tehno ) stejdža gde će se publii predstaviti i i Dj-evi  Stevan Kostić, Vid Marijanović b2b Float i Luka Vuković b2b Ivan Radojević.

Na West Berlin stejdžu ( drum n’ bass i dubstep ) nastupaće  Fletric, Rebel B, Codex i Goran Toprek.

Karte za događaj neće biti u slobodnoj prodaji, a pozivnice će moći da se osvoje putem medija, promotera, socijalnih mreža, kao i na zvaničnoj Fejsbuk stranice.

Avatar photo

Autor: Igor