Derek West i njegova debitantska traka na I AM DIFFERENT etiketi – ‘Nebula’

 Derek West i njegova debitantska traka na I AM DIFFERENT etiketi – ‘Nebula’

Created with RNI Films app. Preset ‘Kodak E 200 v.2’

Pozdravite Derek West-a i njegovu debitantsku traku na I AM DIFFERENT etiketi – ‘Nebula’.
Derek West je beogradski baziran tech-house i melodic house/techno DJ i muzički producent. Njegovo najnovije izdanje ‘Nebula’ je autentičan i energičan komad melodic techno muzike koji će vas odvesti pravo na podijum. 

Derek zaista isporučuje na ovom izdanju, od sjajnog kick-a i bas linije do prepoznatljive glavne melodije, i ova traka će uskoro postati još jedan potvrđen IAD banger, na šta možete računati. Derek West ima strast prema stvaranju opčinjujućih klupskih traka i to sija u ovom novom singlu.

Na dužnosti remiksera imamo i prvi put na IAD-u Eric Rose-a i Chaum-a. I takođe, Tim Jackman-a, već dobro poznatog rezidenta I Am Different-a.
Kijevski DJ i muzički producent Eric Rose donosi nam sjajan groove u modernom melodic techno stilu. Njegov remix daje nam potpuno novi pogled na originalnu traku. Drugi remix Chaum-a, londonskog DJ-a i producenta, više se oslanja na odličnu melodiju originala i dodaje svoj prepoznatljiv ritam koji nikoga na podijumu neće ostaviti ravnodušnim. Tim Jackman, kao i uvek, donosi tvrđi zvuk, ali ovaj put začinjen analognim sintisajzerima i out-of-this-world melodijama.

Jedno sigurno znamo – nećete uspeti izbaciti ‘Nebulu’ iz glave.

Trake možete preslušati klikom ovde.

Baziran u Beogradu, Derek West je tech-house i melodic house DJ/producent. Dolazeći iz DJ porodice ispoljava zanimanje za elektronsku muziku i scenu od rane adolescencije a inicijalni pomak u karijeri pravi izdanjem prvog remixa 2011. godine. Interesovanje za kvalitetniji zvuk je sve više raslo, i vodilo ga preko house, progressive i techno momenata do sada prepoznatljivog underground stila, koga karakteriše spoj eklektičnog tech-house ritma i ekspresivnih mračnih melodija i vokala.

Najnovije izdanje beleži na francuskoj etiketi Jango Music sa autentičnim vokalima Eve Bristol i trakom „Never Be Mine“, a preteča je tech-house EP “Dissidento” na domaćem Teddy Bear-u. Njegovu diskografiju podržavaju neka od vodećih imena u industriji, kao što su Ian Carey, Tune Brothers, Niki Belucci i Thomas Gold. Dosada najzapaženiji nastupi su u prestižnim beogradskim klubovima Half, KPTM i 25th, kao i festivalima Energija, Šumadija i Fire fest širom zemlje.

Osniva „Solidified“ brend, kao način povezivanja domaćih artista sa svetom kroz nekoliko intrigantnih koncepata, poput online festivala, evenata u znamenitim klubovima i online radio emisije “Sessions” za domaće i “Special” za strane goste. Vizija projekta je oblikovati savremenu, autentičnu i relevantnu zajednicu, i uz to povećati domet novih talenata i vodećih artista u zemlji i inostranstvu.

Linkovi:
Beatport: http://www.beatport.com/artist/derek-west/188411
Soundcloud: https://soundcloud.com/derekwest
Instagram: http://www.instagram.com/derekwestdj
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCz2k7xbfE4L9e1TZftc8f1w
Facebook: www.facebook.com/derekwestofficial
Resident Advisor: http://www.residentadvisor.net/dj/derekwest
Spotify: https://sptfy.com/6pPH

I AM DIFFERENT je počeo kao skup ideja u stalnoj potrazi za drugačijom vrstom zvuka, karakterističnim identitetom i umetničkim pogledom na svet. Nastala je 2016. godine kao izdavačka kuća koja predstavlja stvarnu kulturu elektronske muzike kroz izdanja svojih artista, podržavajući ideju različitosti, jednakosti i originalnosti.

Etiketa ima prostora i vremena za svakoga ko ima šta posebno pokazati, za one koji su to spremni prihvatiti na pravi način i za one koji su spremni istupiti iz svih utvrđenih granica radi umetnosti. I AM DIFFERENT pozdravlja sve koji misle, rade, žive i stvaraju na jedinstven i drugačiji način. Celokupni zvučni koncept uglavnom je otvoren ali se i dalje temeljno bazira na Techno i Minimal zvuku, na vrhu sa individualnim stilom svakog artista.

Smatramo da je promocija artista, promocija ove kulture i njenih ideja jednako važna kao i izdavanje muzike. Želimo se fokusirati na sve što je neobično i drugačije u našoj stvarnosti i to prožeti pozitivnim muzičkim vibracijama.

Linkovi:
Facebook: https://www.facebook.com/iamdfnt/
Soundcloud: https://soundcloud.com/iad_music
Youtube: https://bit.ly/2H7DwtC
Instagram: https://bit.ly/3fCmAKO
Beatport: https://bit.ly/3eAhT2E
Traxsource: http://bit.ly/2gzCSEX
Resident Advisor: http://bit.ly/2pVPE5g
Spotify: https://spoti.fi/2CmhDXU

Avatar photo

Autor: Igor