Derrick May: Šou legende iz Detroita u klubu “The Tube”

Jedan od pionira tehna DJ Derrick May napravio je fantastičnu atmosferu na nastupu u klubu “The Tube“. Legenda Detroita za miks pultom ostao je duže od četiri sata i u potpunosti je opravdao svoj visoki renome.

Za zagrevanje je bio zadužen jedan od naših najboljih DJ-eva Dejan Milićević, a mag iz Detroita i jedan od umetnika koji su ponajviše doprineli razvoju elektronske muzike za miks pult je izašao oko dva sata. Njegov soul tehno sa izraženim perkusijama držao je publiku na podijumu do samog jutra,.Kako je Derrick u Beograd došao u okviru promocije kompilacije “We love Detroit”, gosti kluba “The Tube” imali su prilike da čuju i nešto novo iz njegove kuhinje, posle višegodišnje pauze.

– Pamtim nastup u klubu “The Tube” 2010. godine kao veoma, veoma dobru žurku, Ipak, sad je bilo još bolje. Hvala svima, videćemo se opet sigurno – najavio je May posle partija.
Vikend “We love Detroit” se nastavlja u subotu (13.04) kada će nastupiti hraizmatični Jimmy Edgar, sa kojim je May i napravio kompilaciju. Domaća podrška je naša DJ dama Tijana T,  a karte su 400 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor