Dino Psaras u Maximusu!

 

Početak nove party sezone i ljeta obilježila je fantastična trance žurka u Maximusu na kojoj je nastupio genijalni John 00 Felming. Idelan bijeg od lošeg vremena čeka vas u petak veče rezervisan za još jedan veliki rejv – 26. juna nastupa Dino Psaras. Ovo je prvo crnogorsko gostovanje legende britanske scene i kultnog kluba Maximus u srcu Kotora.

Dino Psaras rođen u Brightonu, prvi “Dragonfly” DJ, čovjek koji je objavio prvo izdanje za “Perfecto Fluoro” label, član “Cydonia – e” I “Avuhusca – e“, i jedan od trojice srebrnih anđela, izložen uticaju underground trance scene, od ranih dana postaje jedan od vodećih DJeva planete, svirajući skoro na svim podijumima za igru širom planete.

Njegov prvi album “Concept in Dance” koji je prodat u više od 70 hiljada primjeraka, dobio je ime po klubu u kome je vrtio muziku, u kom su dolazila najveća imena engleske muzičke scene, a u kom su redovni gosti bili umjetnici poput Andy Warhol–a. Cifra koja je za trance produkciju u tom trenutku bila – utopija, potpomognuta mjestom na kom se muzika premijerno vrtila prije nego bi se izdala za javnost – kako Psaras kaže: “najbolje stvari od najboljih umjetnika”.

Učešće na Samothraki Dance Festivalu dovelo je trance velikana pravo do Oktava Recordsa gdje je 2003. godine sni& Farley mio svoj debi album “Lick it”. Sve ostalo je istorija. Trance zvuk, koji je za Dina bio osnova dance inovacije i koji je u poslijednje dvije decenije podario neosporne muzičke talente, podigao je na jedan viši nivo. Zbog potrebe za stvaranjem nove alternativne forme, te novih standarda u trance muzici, vođen idejom u kreiranju potpuno novog, svježeg i autentičnog zvuka, pomjerio je trance kao muzičku formu u jedno novo područje uvodeći nove elemente breakbeat, techno, house, electro i drugih formi.

Domoću podršku za ovaj trance party pružiće Enzima & Bob / Fractal Flower

Cijena ulaznice: do ponoći 5, nakon toga 8 eura.

Diskoteka Maximus savršena je lokacija za mixanje svih sastojaka koje će naša ekipa iza DJ pulta dofurati u ovo zdanje na trance partiju. Dobrodošli!

Avatar photo

Autor: Igor