DIRTY SoundZ || BIRTHDAY PARTY || The Tube 10.01.

Prošle zime, pre tačno godinu dana, u kultnoj zgradi Bigza, započeta je ova priča.. Dirty Soundz je nastao sa idejom da postane serijal žurki koji će kroz vrhunsku zabavu promovisati kvalitetni andergraund zvuk, baziran na house-u (deep/tech), ali uvek je bilo mesta i za minimal, kao i po malo za techno. Nakon par žurki u Klubu Studio 69, serijal nastavlja svoju vožnju kroz druge gradske klubove i splavove, kao sto su Mladost, Kogo, Atom, Baraka i Tjub u koji se vraćamo posle 6 meseci da proslavimo prvi rodjendan :).

Žurke, pored vrhunske zabave i kvalitetnog zvuka, obeležava i familijarna atmosfera, gde se većina posetioca poznaje, sto ostavlja utisak poluzatvorene zabave. Na dosadašnjim partijima, pored rezidenata Battric-a i Mivu-a, nastupali su i Lea Dobričić, Kristina Lalić, Luka Vuković, Ivan Radojević, Petar Cvetković, Marko Vuković, Goya, Mirko Lazarević, Kirri Cornwell, Car Z, kao i članovi bratske organizacije Public Pee – Klaus i Milos Jovanović, koji će svojim setovima uveličati i ovo specijalno, rodjendansko izdanje. Pored njih, ovom prilikom će nastupiti i jedan od najtalentovanijih domaćih producenata – Mene. A pored nabrojanih domaćih artista, posebno smo ponosni na činjenicu da su za nepunih godinu dana, naši gosti bili i 3 velika imena evropske underground house scene – MIHAI POPOVICIU, ARCHIE HAMILTON i MATT KEYL!

Dakle, petak, 10. januar, klub The Tube! Pozivamo sve dosadašnje posetioce serijala da svojim prisustvom uveličaju ovu slavljeničku žurku i da zajedno započnemo drugu, nadamo se još uspešniju i zabavniju DIRTY godinu. Sve drtilice, drtine i drtininane (dosadašnji posetioci ovih partija), imaju pravo na besplatan ulaz, potrebno je samo da se prijave za spisak nekom od organizatora ili dj-eva.

Za više informacija posetite oficijalni facebook event.

DRTI DO SMRTI! ♥

Avatar photo

Autor: Igor