DJ Butch u petak u klubu “The Tube”

Jedna od zvezdi  nemačke scene, DJ Butch, nastupiće u petak (22. novembar) u beogradskom klubu “The Tube” u okviru retrospektive najboljih žurki u poslednjih sedam godina.
 
DJ Butch se trenutno  smatra za jednog od najboljih predstavnika nemačke škole, ali i jednog od najzauzetijih artista pošto godišnje ima više od 100 nastupa po eminentnim svetskim festivalima i klubovima. To i ne čudi pošto se njegova izdanja mogu čuti na etiketama takvih velikana kao što su Ricardo Villalobos (Sei es Drum), Sven Väth (Cocoon) i Radioslave (Rekids), ali i na lejblovima Bouq records, Visionquest i Hot Creations.

Dokaz kvaliteta je i to što je dve godine u nizu nosio laskavu titulu “Najboljeg producenta” u izboru magazina Groove. Njegovi setovi se opsiuju kao  mešavina techno zvuka, sa glatkim tech-house minimalizmom i dubokim eksperimentilnim trenucima. Domaća podrška je stari znalac Peppe, a dan kasnije  (subota, 23. novembar) je standardno veče u režiji Gorana Starčevića i Oyshe. U petak su karte do 00.30 sati 300, a na nakon tog vremena 500 dinara, dok je u subotu ulaz slobodan.

 

Avatar photo

Autor: Igor