DJ Pete Gooding na house spektaklu u Beogradu! Superstar sa Ibice zatvoriće serijal Serbia Dance Tuning žurki

Serijal Serbia Dance Tuning završiće ovogodišnju sezonu žurkom na kojoj će nastupiti superstar sa Ibice, DJ Pete Gooding.

House spektakl održaće se u subotu 26. oktobra u KPGT-u u Radničkoj 3, a kao domaća podrška nastupiće Aćim i Oysha. Ulaznice su besplatne ali obavezne i ovog vikenda, promo timovi će ih deliti po kafićima i klubovima u Skadarliji i Savamali i na Obilićevom Vencu i Dorćolu. 

“Veoma se radujem dolasku u Beograd i obećavam nezaboravan provod! Na svakom nastupu se trudim da budem na istoj talasnoj dužini s publikom i jedva čekam da razmenimo vibracije na Serbia Dance Tuning žurki!”, izjavio je Pete Gooding pred događaj.” 

Ovaj britanski DJ, producent i radio prezenter poznat je širom sveta po svojoj nezaustavljivoj energiji i sjajnoj atmosferi koja prati njegove nastupe. Na muzičko putovanje krenuo je iz Birmingema, a nastavio na Ibici, gde već 17 godina živi i radi kao DJ rezident u čuvenim klubovima Space i Café Mambo. Osim na omiljenom ostrvu zabave, zapalio je plesne podijume u još 65 zemalja sveta.

Njegova nedeljna radio emisija Global Network emituje se na više od 100 radio stanica širom sveta, a sa partnerom Jamesom Domanom, osnovao je etiketu Superficial Recordings, kao deo muzičkog giganta Strictly Rhythm Records. Njihova stvar Runnin` važi za ultimativni radijski hit, a trake zajedničkog projekta The Machine, izdate su na prestižnim etiketama među kojima su Size, Stereo Productions i Audio Therapy. Već drugu godinu zaredom, serijal Serbia Dance Tuning donosi spektakularnu zabavu publici širom Srbije. Na žurkama nastupaju najkvalitetniji domaći i strani DJ-evi, a sve događaje prati vrhunska produkcija koju čine najbolji zvučni sistemi i vizuelni efekti.

 

 
Avatar photo

Autor: Igor