DJ Poze u karikaturama

Donosimo vam kolekciju karikatura popularnih poza koje često možete videti kod pojedinih DJ-eva. Neke od njih ste sigurno zapazili na nekom od nastupa vaših omiljenih dj-eva.

 

Slanje poruke – mnoge dj-eve možete videti kako gledaju u svoje telefone tokom svog nastupa, da li su u pitanju neke jako bitne obaveze ili se samo trude da izgledaju što opuštenije i nošalantnije procenite sami…

Primeri: Darq E Freaker, Preditah

 

The Cry-baby – ovi dj-evi se mogu videti kako dolaze do stanja da zaplaču od sreće u nekim trenutcima.

Primeri: Prosumer, Move D

 

Pijanista – Ne rade ništa posebno, trudeći se da izgledaju kul za vreme seta, osim dela kada na zvuke klavira podignu ruku i “zasviraju” na virtuelnoj klavijaturi.

Primeri: Dixon

 

Orgasmatron – Stanje intenzivne koncentracije i zadovoljstva, postižu ga samo dj-evi koji su vezivanje za svoju muziku podigli na najviši nivo, što rezultuje nenamernom grimasom koja se može poistovetiti sa grimasama pojedinih ljudi tokom orgazma.

Primeri: Seth Troxler

 

Plovak – ljuljaju se poput plovka, “njišući” se levo-desno u ritmu muzike.

Primeri: Maceo Plex, Maya Jane Coles

 

Libido – Slično plovku ali umesto pomeranja ramena i gornjeg dela tela ovi dj-evi više koriste kukove, dodajući tako i notu seksipilnosti osobi za pultom.

Primeri: Solomun, Shaun Reeves

 

Naginjanje nazad – “hvatanje zaleta” sa glavom kod skoro svakog dropa, nije baš efektivno ako nemate dugu kosu a i može da rezultuj povredom kičme…

Primeri: Skrillex, Rusko

 

Ski skokovi – ovi dj-evi se u nekim trenutcima svog seta toliko zanesu da nestaju spuštajući se iza pulta da bi nakon dropa iskočili kao katapultom izbačeni.

Primeri: Skream, Jackmaster

 

Kauboj – Jedna ruka je u vazduhu praveći kružne pokrete kao da vrti laso.

Primeri: Davide Squillace, Luciano, Reboot

 

Isus – poza karakteristična za mnoge “velike zverke”, da li je u pitanju samo pokret koji je namenjen da podigne publiku ili u sebi misle “Da, ja sam Bog!”…

Primeri: Armin van Buuren, Swedish House Mafia

 

The Pointer – još jedna poza karakteristična za mejnstrim milionere i one koji teže da budu kao oni. 

Primeri: Guetta,Tiësto, Ferry Corsten

IZVOR: MixMag

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor