DJ Rolando za Srpsku NG u Beogradu

DJ Rolando, jedna od legendi detrotske scene, već tradicionalno će obradovati beogradske klabere i nastupiti za doček Srpske Nove Godine (ponedeljak, 13. januar)  u klubu “The Tube”. Uvertira za gostovanje DJ Rolanda je u petak (10. januar) kada će velikom žurkom rođendan proslaviti serijal “Dirty SoundZ”.
 
Rolando je autor planetanog hita “Jaguar”, koji je i danas himna mnogih densflorova širom sveta, a u “The Tube” dolazi u okviru retrospektive najboljih žurki od otvaranja kluba. Važi za klasičnog predstavnika “stare škole” detrotiske scene, a u svojim setovima vešto kombinuje čikaški i detroitski zvuk, od hausa preko tehna, ne ostavljajući nijedan podijum ravnodušnim. U to su se prethodnih godina u više navrata uverili i gosti kluba “The Tube”, pa nema razloga da i u ponedeljak ne bude tako. 

Svojevrsno zagrevanje za nastup jednog od ljubimaca beogradske publike, predstavljaće velika žurka kojom će se tri dana ranije (petak, 10. januar) obeležiti prvi rođendan serijala “Dirty SoundZ”  (DS) . DS, koji promoviše underground house i techno zvuk, u Beograd je doveo imena kao što su Archie Hamilton i Mihai Popoviciu, a za rođendan dolaze u sastavu Battric & Mivu, Klaus, MENE i Miloš Jovanović. 

 
Karte za Rolanda su do 00.30 sati 500,  a posle 700 dinara, dok je u petak ulaz 300 dinara. U subotu je, uz slobodan ulaz, novi Belgrade Disco Mafia parti, u režiji Oyshe, Gorana Starčevića i Peppea. Ove večeri  je i promocija tekile po principu “kupiš jednu dobiješ dve”.
 
Avatar photo

Autor: Igor