Djedjotronic i Kezz na No Sleep festivalu u novoj klaberskoj destinaciji half!

 

Do dugoočekivanog No Sleep festivala ostalo je još manje od mesec dana, a u program se i dalje upisuju vrhunska i inovativna elektronska imena!

Nakon što su svoj dolazak na besani vikend u Beograd 8. i 9. novembra i na glavnu festivalsku lokaciju u Luci Beograd u Glavni Hangar potvrdili Amelie Lens, Bicep, Mind Against, Kobosil, Anastasia Kristensen i mnogi drugi, red je došao i na postavu koja će se publici predstaviti u klubu half, novom epicentru klabinga u prestonici, a koju predvodi zvezda Boysnoize etikete i  ponosno drugačiji Djedjotronic koji donosi svoj distopijski retro zvuk.

Program kreće u petak, 8. novembra, kada će u klubu half da nastupe imena među kojima su jedna od najoriginalnijih muzičarki savremene domaće scene koja kombinuje elemente elektronike i tradicionalnog etno zvuka Kezz, majstorica veselog underground zvuka kojeg predstavlja već čitavu deceniju Natasha, domaća nada microhouse scene Stoilku i poznati promoter CMOK projekta, DJ i producent Runy. Drugo veče festivala, 9. novembra, obeležiće DJ eklektičnog pristupa muzici Djedjotronic! Njegov sirov stil kojeg odlikuje poigravanje sa pojmovima „futurizam“ i „retro“ učinio ga je favoritom među kolegama kao što su Marcel Dettman, Paula Temple i Dave Clarke, a već godinama je istaknuti član Boysnoize Records porodice za koju je izdao nekoliko EP izdanja i svoj prvi album. Pečat na čitavo veče ostaviće i tandemski nastupi, među kojima je i back-to-back dva beogradska imena klabing scene Chorbike i Bagheere, dolazak talentovanog techno dvojca brAk, kao i set Sumatran b2b Filip.

No Sleep Festival 2018 – The OfficialAftermovie:

U prodaji paketi i pojedinačne ulaznice po promo ceni!

Za ovogodišnji No Sleep Festival vlada ogromno interesovanje, te će Beograd 8. i 9. novembra ugostiti izuzetno veliki broj fanova elektronske muzike iz preko 30 zemalja sveta. Samo u preliminarnoj prodaji otišlo je gotovo tri puta više ulaznica nego prošle godine, a trenutna cena festivalskog paketa jeste 2.590 dinara za standardnu festivalsku ulaznicu, što predstavlja čak 20% popusta u odnosu na finalnu cenu. U prodaji su i VIP ulaznice za 4.490 dinara narukvicu, kao i dnevne ulaznice, a mogu se pronaći na sajtu Nosleepfestival.com i na svim prodajnim mestima u mreži Gigstix.com.

No Sleep festival održaće se na nekoliko lokacija u prestonici, među kojima su Glavni Hangar u Luci Beograd, kao i klubovi Drugstore i half. Fanove uskoro očekuju nova imena festivala, a dolazak u petak, 8. novembra, već je najavila elektronska postava koju čine Amelie Lens, Kobosil, Joyhauser, VTSS, Lag, Forest People, Klinac, Apollo, Z++, FAM i Cake Boys, dok će za subotnju groznicu, pod zastavom proslave 20 godina svetski poznatog londonskog kluba fabric, biti zaduženi Bicep, Mind Against, Anastasia Kristensen, Terry Francis, Anna Wall, YokoO, Bokee i Popi Divine.

Muzička platforma No Sleep koju je EXIT kreirao uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana, već četvrtu godinu zaredom okuplja neke od vodećih aktera i brendova svetske elektronske i klupske scene, a No Sleep događaji održani su u nekim od najvećih metropola kao što su Njujork, London, Moskva, Sao Paulo, Barselona, Rim i drugi. I ove godine, No Sleep se vraća u Beograd, i to u svom festivalskom formatu od 48 sati programa na nekoliko različitih lokacija, gde će pored spektakularnih događaja u Luci Beograd, biti održane i razne dnevne žurke, ali i No Sleep konferencija na kojoj su i prošle godine govorile neke od vodećih zvezda festivala.

 

Avatar photo

Autor: Igor