DNEVNI REJV STRIKES BACK AGAIN

 

Šta dobijete kada spojite dva najbolja party brenda?! – Topljenje na Dnevnom Rejvu!

Senzacija dnevnih rejvova se nastavlja! Svi koji su posećivali prethodne, dobro znaju o čemu se radi – a oni koji nisu, imaju priliku za to u sredu 29.03. od 18h u klubu Rokanje, koji se nalazi u Cetinjskoj 15.

Najjače face beogradskog klabinga Dee, Joma Maja i Mancha & MarkPanic istopiće vas na dnevnom rejvu i napraviti sjajnu uvertiru pred njihov nastup u Zoni Topljenja 8. aprila! (event > https://www.facebook.com/events/254786801635954/)

Dee je počela da se bavi di-džejingom 2009. godine i već tada beleži svoje prve nastupe u zemljama regiona, kao i u Švedskoj, Austriji i drugim zemljama. Njen početak u vezi je sa house melodijama, dok se tokom svog razvoja na sceni približila tech-house i techno zvuku. Njene setove imali smo priliku da čujemo u najposećenijim prestoničkim klubovima rezervisanim za elektronsku muziku i festivalima. Najupečatljiviji momenat u njenoj dosadašnjoj karijeri bio je nastup na Amsterdam Dance Event-u 2013. godine, nakon čega se posvetila produkcijskom radu.

DJ Joma Maja je talentovana Banjalučanka koja je od rane mladosti prisutna na elektronskoj sceni. Svojim znanjem i muzikom beležila je sve veće uspehe u regionu, bila predstavnik BiH na Burn Residency takmičenju i nastupala je na svim većim festivalima. Njena muzika je mračna, sexy i energična, što čini da Majini nastupi nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Kraljevi beogradskih aftera i tvorci brenda Belgrade Afterhours Mancha & MarkPanic su iskusni gradski di-džejevi koji i posle 16 godina na sceni i u ovom poslu i dalje osećaju istu strast kada stanu za miks pult. Savršeno se kapiraju i nadovezuju, a to je jedna od tajni njihovog uspeha.

Ulaz je besplatan, a one koji dođu ranije očekuje i free bure piva, kao i još neka iznenađenja! Dođite na ekspanziju smeha, na priču za buduće unuke i pre svega, na pravi doživljaj.

 

Avatar photo

Autor: Igor