Dokumentarac o problemima života DJa te borbi protiv droge

 

Većina vas misli kako je biti DJ posao iz snova. Svakih par dana putuješ u u druge države, svirate pred hiljadama ljudi ispred sebe i na kraju, dobro ste plaćeni za isto. Ali, da nije sve tako bajno u dokumentarcu ‘Why We DJ – SLAVES TO THE RHYTHM” koji je objavio DJ Sounds, undreground imena poput Seth Troxlera, Pete Tonga, Luciano, Laurent Garnier, Erick Morillo podelili su svoja iskustva sa teškim situacijama koje u sebi krije život DJa.

I dok se u svom domu, mi obični smrtnici borimo sa manjkom sna, kako je tek DJevima, njihovi prekookeanski letovi te vremenske zone, ostavljaju duboki trag na njima što na kraju dovodi do mešanja emocija, problema sa apetitom te anksioznosti i depresije.  

Laurent Garnier otkriva kako je mu je najveći problem usamljenost. Teško je buditi se sam u hotelu, doručkovati sam, dok je Erick Morillo izjavio kako je sve većom pojavom depresije za koju nije znao odakle dolazi, posezao za sve većom količinom droga i na taj način je ušao u začarani krug.

Spolja sve izgleda lepo, ali unutra se kriju bitnije stvari, pa su tako u jednom trenutku morali i prekinuti karijeru na neko vreme. Tako su se Avicii i Ben Pearce našli pred zidom, ne znajući kako dalje, što im je donelo previše stresa i morali su se maknuti od svetla reflektora i vratiti u normalu.

Pogledajte video i saznajte kako to izgleda kada si u jednom trenutku svoj rob.

 

Avatar photo

Autor: Igor