”DON’T TOUCH THE MODELS” OTVARA DESETI, JUBILARNI, BALKAN ART FASHION EVENT!

 

Najzanačajniji događaj mladih dizajnera regiona Balkan Art Fashion Event (BAFE) održaće se po deseti put od 03. do 11. juna u Beogradu pod sloganom “Golden years”. Kao i prethodnih godina BAFE organizuje modne revije mladih kreatora iz Srbije i regiona uz čitav niz propratnih događaja koji promovišu modu ali i druge oblike umetnosti.

Događaj koji otvara deseti, jubilarni, BAFE je “Don’t touch the models” 03. juna u Barutani. “Don’t touch the models” u saradnji sa BAFE-om najavljuje nedelju mode i kreativnosti uz popodnevni koktel.

”Don’t touch the models” je nova vrsta konceptualnog mixa audio-vizuelnih umetnosti koja se bavi promocijom kako novih tako i dobro poznatih imena modne i muzičke scene. Moći ćete da prisustvujete zanimljivom spoju photoshooting-a, modne piste, izložbe fotografija, live pripremi modela uz kvalitetan zvuk minimal-tek hausa, i to sve upakovano sa dozom dobrog ukusa i kreativne energije.

Od fashionweeka do undergraunda. Na vama je da odlučite u kom segmentu ćete se pronaći.

”Don’t touch the models” je dva puta uspešno organizovan u klubu DOT kada su se publici predstavili neki od eminentnih maldih dizajnera i umetnika domaće scene među kojima i Jovanovski Andrea, Milena Matović, obuća RISH, Ana Trošić Trajković, Simone Mura, Aleksandra Duende i Nevena Jeremić.

“Balkan Art Fashion Event” posebnu pažnju posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici.

BAFE je u devet prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od osamdeset pojedinačnih i grupnih revija. Poslednje izdanje „Balkan Art Fashion Event-a“ izazvalo je veliku pažnju autora iz zemalja okruženja, zbog čega je BAFE tim odlučio da platformu podigne na regionalni nivo.

Za više informacije posetite FB strance:

Avatar photo

Autor: Igor