”DON’T TOUCH THE MODELS” OTVARA DESETI, JUBILARNI, BALKAN ART FASHION EVENT!

 ”DON’T TOUCH THE MODELS” OTVARA DESETI, JUBILARNI, BALKAN ART FASHION EVENT!

 

Najzanačajniji događaj mladih dizajnera regiona Balkan Art Fashion Event (BAFE) održaće se po deseti put od 03. do 11. juna u Beogradu pod sloganom “Golden years”. Kao i prethodnih godina BAFE organizuje modne revije mladih kreatora iz Srbije i regiona uz čitav niz propratnih događaja koji promovišu modu ali i druge oblike umetnosti.

Događaj koji otvara deseti, jubilarni, BAFE je “Don’t touch the models” 03. juna u Barutani. “Don’t touch the models” u saradnji sa BAFE-om najavljuje nedelju mode i kreativnosti uz popodnevni koktel.

”Don’t touch the models” je nova vrsta konceptualnog mixa audio-vizuelnih umetnosti koja se bavi promocijom kako novih tako i dobro poznatih imena modne i muzičke scene. Moći ćete da prisustvujete zanimljivom spoju photoshooting-a, modne piste, izložbe fotografija, live pripremi modela uz kvalitetan zvuk minimal-tek hausa, i to sve upakovano sa dozom dobrog ukusa i kreativne energije.

Od fashionweeka do undergraunda. Na vama je da odlučite u kom segmentu ćete se pronaći.

”Don’t touch the models” je dva puta uspešno organizovan u klubu DOT kada su se publici predstavili neki od eminentnih maldih dizajnera i umetnika domaće scene među kojima i Jovanovski Andrea, Milena Matović, obuća RISH, Ana Trošić Trajković, Simone Mura, Aleksandra Duende i Nevena Jeremić.

“Balkan Art Fashion Event” posebnu pažnju posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici.

BAFE je u devet prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od osamdeset pojedinačnih i grupnih revija. Poslednje izdanje „Balkan Art Fashion Event-a“ izazvalo je veliku pažnju autora iz zemalja okruženja, zbog čega je BAFE tim odlučio da platformu podigne na regionalni nivo.

Za više informacije posetite FB strance:

Avatar photo

Autor: Igor

Postavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Molimo Vas popunite obavezna polja.