Dont Walk Dance svojom prvom žurkom podigao klabing Beograda na viši nivo!

Ni kiša koja je sinoć pljuštala bez prestanka nije uspela da pokvari sjajnu žurku u organizaciji “DONT WALK, DANCE” ekipe. Preko 1500. klabera je sa oduševljenjem djuskalo uz moćne bitove TKNO-a, Fernande Martins i Eric Snea.

Naš domaći techno producent Robert Žigrai poznatiji svima kao TKNO je napravio sjajnu uvertiru za techno spektakl koji će nam prirediti Fernanda i Sneo. U njegovom setu se našlo dosta traka iz lične produkcije kao i njevog novi hit “Follow The Sun” koji je izdat za čuveni “Toolroom Records”.

Pogledajte intro set TKNO-a kada pušta traku The Welderz – Tragove!

Nakon Roberta na scenu stupa sjajna Fernanda, zvezda večeri koja od prve trake nam daje do znanja da će ovo biti rejv za pamćenje! Dot Chandler otvara set sa legendarnom trakom Josepha Capriatia pod nazivom “Solar System”. Jednostavno ne vredi opisivati rečima erupciju oduševljenja u publici kada je počeo njen set i u toku celog njenog nastupa, samo pogledajte video zapis koji smo zabeležili i sve će vam biti jasno.

Premotajte na 01:10 sekundi video zapisa!

U pola tri za DJ pult staje legendarni ERIC SNEO kojeg smo konačno dočekali da slušamo uživo u Beogradu. Vidno raspoložen Eric počinje svoj set u istom ritmu kao Dot, odmah pokazuje svoje veštine na njegovim elektro bubnjevima i baca publiku u trans.

Pogledajte kako je Eric Sneo otvorio svoj set:

Možemo samo reći hvala “DONT WALK DANCE” ekipi koja se zaista potrudila da dočara našim klaberima šta je pravi techno zvuk i stvarno mislimo da nije bilo klabera koji je jutros otišao razočaran.

Uskoro od ove ekipe možemo očekivati još sjajnih žurki, a već za sledeći rejv možete očekivati DJ-a kojeg već dugo dugo očekujemo da po prvi put dodje u Srbiju.

STAY TUNED.
DONT WALK DANCE!

Avatar photo

Autor: Igor