DRUM N BASS SPECIAL ZA DAN ZALJUBLJENIH U KC GRADU!

 

Na dan zaljubljenih 14. feburara u KC GRADU održaće se velika Drum ’n’ Bass žurka! Beogradska publika će moći da uživa do ranih jutarnjih sati u brzim taktovima i jakim basovima DJ Marky-a koji nam stiže iz Brazla usaglašenim sa rimama londonskog MC GQ-a!

Iako ima vec 43 godine, DJ Marky je i dalje velika DJ zvezda u svojoj domovini u Brazilu a i šire. Stacioniran u Sao Paulu, centru klabing i elektro scene Brazila, dobro je poznat kao jedna od najvećih DJ i producentskih talenata te zemlje. Nosilac je titule „The #1 DJ in Brazil (RMC Awards 2012)“ i  „The Personality in Brazil (RMC Awards 2013)“. Dolaskom u London i dvosatnim nastupom na BBC Radio 1 setom pod nazivom Essential Mix stekao je svetsku slavu. Svoj muzički sti definiše Soul, Funk, Jazz, Samba, Psychedelic Rock, Reggae, Disco, House, Hardcore Breakbeat žanrovima.

Codex su dva DJ-a (Phase & Toxic) pojačani Kastiljas MC-jem, i sinonim su za kvalitetan clubbing, masne beatove i bass od kojeg se tresu zidovi. Dolaze iz Beograda i spadaju među najzinimljivije drum ‘n’ bass actove na ex-Yu prostoru. Energija njihovih svirki i Codex zvuka odavno je prevazišla granice zemlje iz koje potiču, što dokazuju i brojna gostovanja po Europi i Americi.

U 15-godišnjoj karijeri delili su binu sa najvećim imenima drum ‘n’ bass, bass & grime scene. Nedavno su pokrenuli i vlastitu etiketu “Metnem”.

All that bass ekipa dolazi iz Beograda, i žurke su počeli da prave 2007. godine predstavljajući  više soulful, liquid i funky stranu d’n’b kao i druge bass muzike poput dubstep-a, 2step-a, hiphopa i tako dalje, sa Rahmaneeom, Neconom i Side1 kao domaćinima iza pulta kao i MC Rasheedom za mikrofonom.

Karte su dostupne na svim prodajnim mestima Eventim Serbia i GIGS TIX -a po specijanim promo cenama od 690 rsd za parter i 1190 rsd za VIP.

 

Avatar photo

Autor: Igor