DRUMCODE SHOWCASE ODLAZE SE ZA 9. OKTOBAR!

 DRUMCODE SHOWCASE ODLAZE SE ZA 9. OKTOBAR!

Gostovanje Drumcode ekipe, koje je planirano za 22. maj ove godine, odlaže se za subotu 9. oktobar i pozivaju se svi ljubitelji techno zvuka da nam se pridruže na velikoj žurci i dugo iščekivanom nastupu izvođača sa jednog od najvećih lejblova današnjice.

Globalna tehno zvezda Adam Beyer će  9. oktobra, u Luci Beograd, predstaviti beogradskoj publici muziku i di-džejeve svoje izdavačke kuće Drumcode. Te večeri, pored Beyera, okupiće se aktuelna techno imena: Bart Skils jedan od najtraženijih holandskih di-džejeva, Ilija Djokovic lokalni muzički talenat koji gradi veoma uspešnu internacionalnu karijeru i Raxon, umetnik kojeg su strast i odlučnost vode kroz muzičko putovanje baš tamo kuda želi.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po promo ceni od 1190 dinara za regularne karte i 1690 dinara za VIP, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision-a i Gigs Tix-a. Sve kupljene ulaznice za 22. maj, kao i za prošlogodišnji nastup, važiće i za novi datum.

Ukoliko nekome novi datum (9. oktobar) ne odgovara, postoji mogućnost refundiranja novca. Detaljne informacije o refundaciji, mogu se dobiti putem mejlova [email protected], [email protected] i [email protected], kao i putem zvaničnih stranica na društvenim mrežama, u zavisnosti od toga putem kog tiketing servisa su ulaznice kupljene.

Od plodnog švedskog andergraunda do vrha globalne klabing kulture, vladavina Adama Beyera nastavlja dominaciju modernim techno zvukom. Beyer je hedlajner svih festivala, jedan od najtraženijih producenata i enigmatična di-džej pojava, gigant koji je svoju verziju funkcionalnog i fokusiranog techno zvuka učinio izuzetno popularnom i poštovanom. Njegova dvodecenijska vladavina je podjednako njegov muzički identitet i stav unutar andergraund sveta, dok je Beyerova izdavačka kuća Drumcode evoluirala u raznolik brend prepoznatljiv širom planete, od žurki i festivalskih stejdževa do radijske emisije koja se sluša u preko 50 zemalja, lejbl ne prestaje da izdaje moderne i popularne trake.

Bart Skilsove setove techno zaljubljenici hvale kao izuzetno inovativne i muzički dobro konstruisane. Njegov masovni hit Your Mind sa Adamom jedno je od najvećih techno izdanja prošle decenije, a remiksi velikih klasika poput Push – Universal Nation i Moby – Go doveli su ove numere u punu pažnju savremene techno scene. Bart Skils je imao priliku da remiksuje neke od najvećih elektronskih producenata svih vremena, kao što su Underworld i Paul Kalkbrenner.

Ilija Djokovic, di-džej i producent sa internacionalnom karijerom nesumnjivo je jedan od najboljih techno producenata sa naših prostora, čija se izdanja nalaze među najprodavanijim na Beatport-u. Poznat po energičnim setovima sačinjenim od melodičnog i euforičnog techna, koji su nezaobilazna stavka velikih svetskih klubova i festivala, dok su neki od njegovih bengera kao što su Equilibrium, Atom, Eris, Aura, Epica, Chimera, Gravity i Nova svoj put našli do setova svetkih zvezda, a posebnu podršku mladom Đokoviću pružaju Adam Beyer,Pan-Pot, Monika Kruse, Christian Smith, Reiner Zonneveld, Maceo Plex, Tale of Us, John Digweed, Danny Tenaglia i Ida Engberg

Ponosni član Drumcode ekipe i jedan od retkih lokalnih artista koji se našao na prvoj poziciji Beatport Techno Top 10 liste najboljih izdanja. 
Raxonova ljubav prema muzici potiče iz kasnih 90-ih i njegovih tinejdžerskih godina, sa velikim uticajem koji su na njega imali rock, hip-hop, trance, house i naučno-fantastični filmovi. Di-džejingom se bavi više od 20 godina, bio je okružen bezbrojnim trendovima što mu je pomoglo u oblikovanju njegovog ogoljenog melodičnog techno zvuka po kome je najpoznatiji.

Avatar photo

Autor: Igor