Dve “ozbiljne” žurke ovog vikenda: Happy People i Alex Karakasis u Barutani

 

Barutana poziva sve koji još uvek nisu otišli iz Beograda da iskoriste ovaj vikend i odlično se provedu na najlepšoj letnjoj pozornici u Beogradu. U petak, 15. jula, zabavu donosi Happy People, jedan od najcenjenijih domaćih DJ kolektiva, dok u subotu 16. jula grčki tehno veteran Alex Karakas gostuje u Barutani u okviru šoukejsa domaće etikete Tauten.

Ozbiljna zabava zakazana je za petak 15. jul u Barutani. Happy People stiže da zakuva odličnu žurku, a lineup u sastavu Goya, Marko Vuković i Lale obećava da ćemo plesati do jutra. Ulaz je slobodan do pola 1, nakon toga 300 dinara.

Grčki tehno veteran Axel Karakasis, 16. jula stiže u beogradsku Barutanu, a nastupiće podršku tri vrsna DJ-ja i producenta, TKNO, Ilija Djokovic i Andrew Meller. U pitanju je showcase domaće etikete “Tauten” osnovane 2014. godine s idejom promocije tehno kulture. Etiketa okuplja kako mlade talente iz regiona, tako i trendsetere tehno sveta. Alex Dolby, Eric Sneo, Skober, Spartaque, Spektre, samo su neka od imena koja se pojavljuju na „Tautenu”.

Ove subote u Barutani očekujte svojevrsnu adrenalinsku injekciju i žurku do jutra. Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, po ceni od 400 dinara.

 

Avatar photo

Autor: Igor